Belső titkok – Végre nyár!
15 0

Kategória: 2014 07. havi hírlevél

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a TR-Soft irodájához egy kert is tartozik, amit (kis segítséggel) mi magunk tartunk rendben. 🙂 Van egy fedett teraszunk is, itt dolgozni is szoktunk – ilyenkor egy-egy limonádét is kiviszünk magukkal, hogy jobban bírjuk a beköszöntő hőséget, és hogy megédesítse kicsit a napunkat. A következő variációk a kedvenceink, melyeket sok szeretettel ajánlunk Olvasóinknak is a nyári hónapokra!

A citromhoz remekül illik a fahéj, a szegfűszeg ás az ánizs is. Érdemes megpróbálni egy kis frissen őrölt vagy durvára tört fekete borssal az italt – ettől kellemesen csípős ízt kap a limonádé. Nagyon szeretjük az összeturmixolt eperrel dúsított hűsítőt is: amellett, hogy gyönyörű piros színt kap, nagyon finom lesz tőle az ital!

Belső_titok_szövegbe

Egyszerű és mégis nagyszerű a málna- vagy bodzaszörppel ízesített limonádé.  Bátrabbak pedig egy kis chiliport is tehetnek az italukba!

Végül egy kis díszítés. Tegyünk a jégkockatartó rekeszeibe egy-egy rózsaszirmot és öntsünk rá vizet! Másnap készítsük el az italunkat a szokott módon, és díszítsük a rózsás jégkockáinkkal! 🙂


  1. Vissza a hírlevélhez
  2. Vissza a hírekhez