Egyedi vállalatirányítási rendszerek készítése

A speciális/cégre szabott informatikai rendszer kialakítását Ügyfelünk igényeinek felmérése, folyamatos konzultáció mellett összeállított rendszerterv alapján készítjük el, mely választ ad a feltárt egyedi problémákra. A szoftverek fejlesztésénél alapvető szempontnak tartjuk, hogy teljes mértékben igazodjon a cég üzleti céljaihoz, alkalmazkodjon ügyviteli és gyártási folyamatához, valamint magas adatbiztonságot nyújtson.

Másik kiemelkedő szempont felhasználói oldalról a könnyű kezelhetőség és egyszerű betanulási lehetőség. A barátságos képernyők használata, az egyértelmű és áttekinthető adatmegjelenítés, a beépített súgó jelentősen megkönnyíti a rendszerhasználat elsajátítását.

Fejlesztéseink előnye, hogy moduláris rendszerben történik, ennek következtében partnereink fejlődésével az átadott programok tovább bővíthetők.

Teljes körű rendszer bevezetés

A cégünk a műszaki követelmények megfogalmazásától kezdve az eszközbeszerzésen át a felhasználók oktatásáig támogatják a rendszer bevezetését. Igény esetén segítséget nyújtunk az ilyenkor fellépő humán jellegű problémák kezelésében változáskezelési folyamat kidolgozásával és lebonyolításával.

Szoftver rendszer karbantartása

A szoftver kifejlesztése mellett fontos feladat, hogy idő múlásával is megfeleljen ügyfelünk igényeinek, a piac változó követelményeinek, ezért ajánlunk a szoftverekhez teljes körű felhasználói támogatást, programkövetést, rendszeres adatkarbantartást.

Költség optimalizálás

A rendszerek kifejlesztése előtt áttekintjük, amennyiben a megrendelő igényli, hogy van-e lehetőség pályázati támogatás igénybevételére. Ehhez a szükséges dokumentációt elkészítjük, és a pályázatot beadjuk.

Adattisztítás

Amennyiben a szoftver bevezetése során nagy tömegű adatbetöltésre van szükség, elvégezzük igény esetén az adatok validálását is.

Üzemeltetés

Munkatársaink elvégzik integrált rendszerek tervezését, a megfelelő hardver környezet kialakítását, hálózat építését és karbantartását, és ezekhez szükséges eszközök beszerzését.

Külső eszközök kezelése

A rendszerek a megrendelő igényei szerint képesek külső eszközökről jövő adatokat fogadni, feldolgozni, illetve feléjük továbbítani.