Csapatunk

Baracsi Ferenc

Tulajdonos Ügyvezető

Eper László

Tulajdonos Kutatás-fejlesztés

Deák Attila

Tulajdonos Fejlesztési vezető Programozó

Pelsőczy Árpád

Projektmanager Programozó

pelsoczy[kukac]trs.hu

Baracsi Gábor

Irodavezető

gabor[kukac]trs.hu

Csillag Dávid

Programozó

david[kukac]trs.hu

Simon László

Rendszerüzemeltető

simon[kukac]trs.hu

Berecz György

Rendszerüzemeltető

Jakab Tibor

Rendszerüzemeltető

Rólunk mondták

A nagyfokú rugalmasságot, és azt, hogy teljes mértékben törekedtek az igényeinknek a megvalósítására. Rendkívül segítőkészek és udvariasak.
Izsák Györgyné, BKK Közút Zrt.

Cégreszabott modulok, könnyen kezelhető rendszer, a modulok azonos logikára épülnek, könnyen megtanulják a felhasználók.

Heincz Krisztina, Metall-Techno Kft.
A számítástechnikai felkészültségük a hibaelhárításhoz megfelelő. A fontosabb számomra az, hogy az itt megjelenő üzleti folyamatot ismerjék. Aki tárgyalt már szoftveres mérnökkel, az tudja, miről beszélek.
Gábor Róbert, BKK Közút Zrt.

A feladat elvégzése előtti interjúk készítését; ez a biztosíték arra, hogy olyan termék jöjjön létre, amely nemcsak használható, hanem szerethető. Ez a legfőbb erősségük.

Esztergályos Gábor, BKK Közút Zrt.

Ügyfeleink minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében vezettük be a TR-Soft Trend vállalatirányítási rendszerét. Mind a szoftverrel kapcsolatban, mind a kivitelezést és fejlesztést végző kollégákkal kapcsolatban elmondhatom, hogy a minőségre kiemelt figyelmet fordítanak, és rugalmasan kezelik fejlesztési igényeinket. Ezek alapján bátran ajánlom.

Müller István, AS Solutions Kft.

Nagyon szeretek együtt dolgozni a TR Soft csapatával, mert mindig bízhatok benne, hogy a munkájuk korrekt, a felmerülő problémákat igyekeznek gyorsan megoldani. Külön hálás vagyok a türelmükért, amivel a segítségemre vannak a közös munka során

Dr. Tornyai Éva, Mediteam Szeged Zrt.

Cégünknél a Trend vállalatirányítási rendszer néhány modulja került bevezetésre, mely nagyban segíti munkánkat. A bevezetés és fejlesztés során rugalmas és profi kiszolgálásban volt részünk.

Csiszár István, ASAP

A kezdetek…

1997-ben feladtam a rendszeres jövedelmet biztosító munkahelyemet és kiléptem a „piacra”. Környezetem rosszallása ellenére összeálltam két volt osztálytársammal és megalakítottuk a TR Soft Bt-t. A vállalkozói lét gyermekbetegségeit leküzdve cégünk elindult a fejlődés útján. Ügyfeleink tovább ajánlották szolgáltatásainkat ismerőseiknek, így folyamatosan növekedtek a megrendelések és bővült a vevői igényekhez alkalmazkodó szolgáltatási palettánk. 2000-ben megalapítottuk a TR-Soft 2000 Kft-t.Töretlen sikereinket a komoly szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező, képzett innovatív csapatunknak köszönhetjük. Az üzleti partnereink magasabb minőségű, és hatékonyabb kiszolgálása érdekében munkatársaink összetétele alkalmazkodott a feladatok széleskörűségéhez, ezzel biztosítva a rugalmasságunkat.Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat és a kor követelményeinek megfelelő ismeretekkel rendelkezünk a releváns területeken.

MISSZIÓNK
Küldetésünk, hogy a magyar vállalatvezetők lássák felnőni a gyermekeiket, hogy jelen lehessenek a fontos eseményeken, hogy többet foglalkozhassanak a hobbyjukkal és több időt tölthessenek a családjukkal, vagyis azokkal, akikért dolgoznak, amiért a vállalkozásba annak idején belekezdtek.
CÉLUNK
Hogy a vállalatirányítási rendszerünk segítségével, minél több cégvezető érje el azt a szabadságot, amikor annyi időt tölthet a számára fontos dolgokkal, amennyit csak akar, mert a cége jól működik magától is.
TEVÉKENYSÉGÜNK
Cégünk közepes méretű cégek vezetőinek segít létszámbővítés nélkül megnövelni a kapacitásukat valamint segítünk pontosan és naprakészen átlátni és megtervezni a vállalat folyamatait, költségeit. Ehhez egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, amely rendelkezik az egyedi fejlesztésű programok rugalmasságával és a dobozos szoftverek árelőnyével és megbízhatóságával.
AJÁNLATUNK
Rendszerünk úgy tud maximálisan alkalmazkodni a cége folyamataihoz, hogy nem kell közben megfizetnie egy drága fejlesztőcsapat több hónapi munkájának csillagászati költségét és nem kell attól tartania, hogy a végén semmi sem úgy működik, mint ahogy kellene. Megrendelőinket soha nem hagyjuk magukra a szoftvereinkre élethosszig tartó garanciát vállalunk és felhasználóinknak folyamatos támogatást nyújtunk.