• Intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokkal biztonságos otthonokat, irodákat, munkahelyeket hozzunk létre, a lakossági, a
  kis- és középvállalati, és a nagyvállalati ügyfelek körében. Elsődlegesen a vagyontárgyak, ingatlanok, gépjárművek védelmében tudunk kiemelkedő megoldásokat nyújtani, Őrzésvédelmi, Biztonságtechnikai és Távfelügyeleti üzletágunk közreműködésével.
  Cégünk elnevezése (Adequate Security Solutions) üzletpolitikánk alappillére. Minden esetben komplexen vizsgáljuk meg a vagyonvédelmi igényeket, problémákat, és Megfelelő biztonsági megoldásokat nyújtunk ügyfeleink részére. Optimális, költséghatékony, és ami a legfontosabb, az Ügyfelünk igényeinek teljes körűen megfelelő megoldásokat javaslunk.

  Rendszer / Feladat jellege: TREND integrált vállalatirányítási rendszer

 • ASAP Kft.

  Az ASAP Magyarország Kft. biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt, alapvetően nagyvállalati ügyfélkörben.
  Riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek és tűzjelző rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, és karbantartását, hibajavítását végzi, jellemzően Nyugat-Magyarország területén.

 • Az AXA Egészségpénztár jelenleg Magyarország legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. Az Uniqa Egészségpénztárral történt egyesülést követően a piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Egészségpénztárunk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos tagja kedvezményes vásárlást és egészségkártyás fizetési lehetőséget biztosít az egészségpénztári Tagok számára. Sikereinket elsősorban szerződött Partnereink kiemelt kezelésének, a Pénztár szolgáltatásainak igénybevételét könnyítő megoldásoknak és a biztos pénzügyi háttérnek köszönhetjük. Hosszú távon kívánunk hozzájárulni Pénztártagjaink egészségkultúrájának kialakításához, elősegítve ezzel az aktív életet és a produktívabb munkavégzést. 

  Rendszer / Feladat jellege: Egészségügyi szűrések szervezését támogató ügyviteli és orvos-szakmai rendszer

 • Axelero Internet Szolgáltató Rt.

  Informatikai rendszerek fejlesztése.

  Rendszer / Feladat jellege: Informatikai rendszerek fejlesztése

 • A Bakony Plastiroute Kft. 1991-ben ajkai székhellyel alakult meg az akkori Veszprém Megyei Közútkezelő Társaság forgalomtechnikai csoportjából. A megalakulást követően az addigi tevékenységi köröket tovább folytatva közúti burkolati jelek festését, közúti és reklámtáblák készítését és egyéb forgalomtechnikai és forgalom biztonsági munkák végzését vállalta a társaság. A bővítés során a forgalomtechnikai munkákon túl azokat kiegészítve mélyépítési munkákkal illetve utak, hidak, gyalog- és kerékpárutak tervezésével is foglalkozunk. Mára azonban a forgalomtechnika több magánvállalkozásnál is szerepet kapott, a bevásárló központok jelzésrendszerei, mélygarázsok forgalomszervezései, rendezvények forgalom korlátozásainak kiépítése mindennapos tevékenységekké váltak.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált vállalatirányítási és kereskedelmi rendszer

 • BKK Közút Zrt.

  Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt hibák, hiányosságok kijavítása döntő hányadban társaságunk saját kivitelezésében történik. A teljes fővárosi közúthálózat közúti jelzőtábláinak, útburkolati jeleinek, forgalomirányító berendezéseinek és egyéb forgalomtechnikai eszközeinek üzemeltetői feladatait szintén társaságunk látja el.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált ügyviteli rendszer a szakmai feladatok és az általános ügyvitel támogatására

 • BKK Zrt.

  A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

 • Burger King – Fusion Befektetési Zrt.

  A BURGER KING®-et 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. 1957-ben vezették be a világhírű WHOPPER® szendvicset, amely hamar a cég vezető terméke lett és ma már naponta több, mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte. A két ember lelkes elhatározásából született a terjeszkedés ötlete és 1967-re már 274 éttermet nyitottak.
  A magyarországi BURGER KING® éttermeket a Fusion Zrt. üzemelteti, a Burger King Corporation licence alapján.

  Rendszer / Feladat jellege: Oktatás menedzsment

 • A Concordia a legnagyobb múlttal rendelkező, szakmailag talán a legelismertebb cég a hazai szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztési tanácsadás és tréningek területén. Specialitásunk, hogy testreszabott, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk klienseinknek hosszú távú, partneri viszony keretében.

  Rendszer / Feladat jellege: CRM rendszer

 • Dr. Patyi ügyvédi iroda

  Irodámat 2004. évben alapítottam meg, a kötelező joggyakorlati idő ügyvédjelöltként történő eltöltését követően. Irodám néhány nagyobb gazdasági társaság képviselete mellett kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek jogi képviseletét is ellátja. Az iroda vezetőjeként a gyakorlati tapasztalaton túl, az elméletet is fontosnak tartom ezért a diplomám megszerzése óta aktívan veszek részt a jogi felsőoktatásban, 2008. szeptembere óta, mint egyetemi adjunktus és jogi szakvizsga cenzor. Munkatársaim kiválasztásánál fontos az idegen nyelven történő kommunikáció képessége, így jelenleg angol, német, francia és orosz nyelveken tudjuk megbízóink felkéréseit teljesíteni.

  Rendszer / Feladat jellege: Ügyvédi nyilvántartó rendszer

 • A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb a belépés, átlépés és váltás tekintetében. Szolgáltatásait, úgy mint magánnyugdíjpénztár, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, illetve önsegélyező, életbiztosítási termékekkel kibővítve is kínálja. Akár vállalkozások, akár magánszemélyek is igénybe vehetik elemenként, de komplex csomagként is a rendelkezésükre állnak.

  Rendszer / Feladat jellege: Egészségügyi szűrések szervezését támogató ügyviteli és orvos-szakmai rendszer

 • Az Elektrovill ZRt. más szervezeti formák után – mint a VILLÉRT (Villamossági és Szerelési Cikkeket Értékesítő) Vállalat Leányvállalata – 1987-ben jött létre. 20 éve működő cég ma Magyarország meghatározó tűzvédelmi vállalkozása, mely külföldi tőke bevonása nélkül, kizárólag saját erőből érte el eredményeit. Az Elektrovill működésének alapja a bevezetett és tanúsított (MERT-CERT Kft) – MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer.
  Az Elektrovill tevékenysége két alapvető területre osztható egyrészt tűzjelző, automatikus tűzoltó és behatolás védelmi rendszerek megvalósítása fővállalkozásban, így tervezés, kivitelezés, karbantartás, másrészt tűzjelzés technikai berendezések forgalmazása telepítők, viszonteladók részére.

  Rendszer / Feladat jellege: Munkaszervezést támogató ügyviteli rendszer

 • Tevékenységünk kezdetben a berendezésgyártásból indult, majd fokozatosan lépett át a generál kivitelezés és szerviz területére. A megvalósult rendszerek üzemeltetése, karbantartása

  életre hívta a szervízszolgáltatásunkat. Alvállalkozói és leányvállalati rendszerünk a tervezéstől a nagy-, közép- és kisfeszültségű berendezések és hálózatok, valamint gyengeáramú rendszerek kivitelezéséig egyaránt jó hátteret biztosít az ELCO márkanév már megszokott minőségével fémjelezve. Küldetésünk, hogy Cégünk Közép- Kelet Európa meghatározó regionális villamos ipari vállalatává váljon.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • EXTOR Elektronikai Kft

  Cégünk, 2000-ben alakult EXTOR Elektronikai Kft 100%-os magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalat, mely áramellátási feladatokkal, fő profilként szünetmentes áramellátó berendezések és rendszerek értékesítésével, szervizelésével és projekt kivitelezéssel foglalkozik.

  Fő partnerünk a németországi AEG Power Solutions GmbH, mely több mint 60 éve fejleszt és gyárt szünetmentes rendszereket. A gyárral kialakult hosszú távú üzleti kapcsolatunk az exkluzivitásig fejlődött, melynek értelmében az AEG áramellátó rendszereit kizárólagos képviseleti joggal értékesítjük hazánk területén. Az AEG márkanév a minőséget és megbízhatóságot testesíti meg. A berendezések a gyárkapu elhagyás előtt szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Az AEG Power Solutions GmbH alkalmazottaival és menedzsmentjével az évek során kialakított szoros együttműködés lehetővé tette, hogy maximálisan ki tudjuk elégíteni a vevőink igényeit.

 • Az Eurasia Logistics Kft. Japán legnagyobb kereskedelmi cégei közül – SOGOSHOSHA – az Itochu Corporation egyik leányvállalata, melyet 1992-ben Magyarországon alapítottak. A cég alapítása óta nyújt teljes körű logisztikai szolgáltatásokat főként Közép illetve Kelet-Európai partnereinek, úgymint nemzetközi árufuvarozás, vámkezelés, raktározás, stb.

  Különös erőssége a door-to-door szolgáltatás koordinálása Japánban, Kínában, Indiában, DK-Ázsiában és Európa országaiban.

  Rendszer / Feladat jellege: Csoportmunka támogató és nyilvántartó rendszer

 • A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros több mint 830.000 háztartásától, és mintegy 20.000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a települési szilárd hulladékot. Feladatunk Budapest több mint 25 millió négyzetméternyi szilárd burkolatú úthálózatának, közjárdáinak, közlépcsőinek takarítása, 73 aluljárójának (ebből 69 gyalogos), hidak, felüljárók, és egyéb mérnöki létesítmények tisztán tartása – a Fővárosi Önkormányzat megbízása alapján – télen-nyáron.

  Rendszer / Feladat jellege: Közútfenntartási Ágazati Igazgatóság integrált ügyviteli rendszere

 • A Grabarics Kft. 1993 óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként működik az építőipari kivitelezés piacán. A magyarországi építőipar meghatározó és dinamikusan fejlődő szereplőjeként az egész országra kiterjedően, továbbá Németországban és Ausztriában tevékenykedik. Magyarországon egy központi (Budapest), három regionális telephellyel (Dunaújváros, Pécs, Sopron) fennállása óta több mint 100 létesítményt épített, közel 80 milliárd forint értékben.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • Jókai Lakásfenntartó Szövetkezet

  Budapest XVI. kerületében, 1975 óta működő, Jókai Lakásfenntartó Szövetkezet feladata gondoskodni a szövetkezeti épületek, lakások, közösségi helyiségek és épülettartozékok, üzlethelyiségek fenntartásáról (üzemeltetés, karbantartás, felújítás) rendeltetésszerű hasznosításáról. A lakásszövetkezet működtetésénél a demokrácia, az önkéntes közreműködés elve, a tagok és nem tagok szolgáltatási igényeinek megvalósítása, a nagyfokú takarékosság, és a mindnél személyesebb ügyintézés a vezérelvünk.

  Rendszer / Feladat jellege: LakTár - Lakásszövetkezetek integrált ügyviteli rendszere

 • A GlobalHR Partner az egész szervezetet átfogó és annak minden elemére hatással bíró humán folyamatok szakértője. Partner abban, hogy a szervezet humán erőforrása, azaz a munkatársak, megfelelő képességgel és tudással, fizikai és lelki egészséggel, motivációval, értékekkel és elköteleződéssel, innovatív és rugalmas hozzáállással, az együttműködések adta többlettel segítsék a tulajdonosok, a cégvezetés, az alkalmazottak és a szervezet egészét értékteremtésében, küldetése teljesítésében.

  Rendszer / Feladat jellege: egyéb

 • Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet

  A Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet, Budapest XIX. kerületében 1471 saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadását, üzemeltetését végzi, ez több mint 3670 lakót jelent. Az ingatlanokkal kapcsolatos fenntartási munkákon és ügyviteli tevékenységen túl, a Hunyadi TV műsorainak szerkesztésén, elkészítését is a Szövetkezet munkatársai végzik.

 • Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi ingatlanokon, logisztikai parkon keresztül egészen a lakóprojektekig, hotelekig teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Az ingatlanfejlesztés mellett a hasznosítás és az üzemeltetés is szolgáltatási körünkbe tartozik.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.
  Egyedülálló üzemeltetési szervezet Az országos lefedettségünk gyors reakcióidőt tesz lehetővé, mely az üzemeltetési biztonság garanciája. Értéknövelő szolgáltatásainkkal a versenyképes vállalatokért dolgozunk, mert tudjuk, hogy minőségi környezetben a munka is hatékonyabb. Teljes- körű, testre szabott és komplex szolgáltatási megoldásainkkal növeljük vállalata érték.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Kombi-Express Kft.

  Tevékenységi körébe a belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás tartozik. Korszerű fuvareszközeink a jelenlegi legszigorúbb (Euro5) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.Műholdas nyomkövető rendszerünk segítségével pedig folyamatos információbázist nyújtunk ügyfeleink számára. A Kombi-Express Kft. célja, hogy korszerű gépjárműveivel és lelkes fiatal csapatával továbbra is gyorsan és pontosan végezze tevékenységét, hogy a meglévő és leendő partnerek továbbra is elégedettek legyenek szolgáltatásaival.

 • Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.

  A Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft. feladata a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadása, karbantartása, valamint döntések a lakbér mértékéről. Budapest Józsefvárosi önkormányzati lakásokkal kapcsolatos összes ügyintézés 2009. decembertől már nem a Polgármesteri Hivatalban, hanem a Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft-nél történik. Bevezetésre került a költségelvű, és a piaci alapú bérbeadásnál – az óvadék fizetés intézménye, a felmondás, és a bérleti díjhátralék részletfizetésének az ügyek hatékonyabb kezelése. Új szabályokat alkalmaznak arra az esetre, ha a bérlő kezdeményezi a bérleti jogviszony pénzbeli térítés ellenében történő megszüntetését.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • Lehnaton Kft.

  A Lehnaton Kft. 2006-ban alakult, mint szállítmányozó cég. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás jelentős változásokat hozott és olyan üzleti kapcsolatok felépítésében segített , amelyek jelenleg is jelentős szerepet vállalnak a cég életében.
  Folyamatos fejlődéssel, szakmai rálátással, rugalmas alkalmazkodással, és az előre egyeztetett adatok alapján magas színvonalú, gyors és biztonságos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

  Rendszer / Feladat jellege: TREND integrált vállalatirányítási rendszer; a fuvarozási folyamatokat támogató modulokkal kiegészítve.

 • Lammers Trióda Motor Kft.

  A Trióda Motor Kft az egyik legnagyobb villanymotor forgalmazó, kereskedő cég Magyarországon. Az elsődleges beszállítóinknál a legelsők vagyunk, mint kereskedők. Filozófiánk: Minőség – kedvező ár – raktárról. Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját, legyen az a villamos vagy gépész területen. Meghibásodás esetén szakszerűen segítünk a hiba megkeresésében és elhárításában.

 • MediTeam Zrt.

  A Mediteam-et a legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatók között tartják számon.
  A foglalkozás-egészségügyi ellátás, járóbeteg szakrendelések, szűrővizsgálatok, egynapos sebészeti beavatkozások és védőoltások mellett még sok egyéb szolgáltatást nyújtunk pácienseink és partnereink számára.

  Magánorvosi járóbeteg szakellátásunk központja – mely 11 rendelőben, 36 szakterületnek ad otthont – idén ünnepli fennállásának 10 évfordulóját.

  Rendszer / Feladat jellege: A SI-RO Zrt. alvállalkozójaként az integrált vállalatirányítási és orvos szakmai rendszer pénzügyi moduljainak elkészítése

 • A Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. egész Európa közlekedésbiztonságában kiemelkedő szerepet betöltő AB Geveko (Göteborg, Svédország) cégcsoporthoz tartozó Plastiroute család tagja. Cégünk az 1990-es alapítás óta Magyarországon  a forgalomtechnika területén vezető vállalkozásává fejlődött. Kiváló referenciák, innováció és elkötelezettség a közlekedésbiztonságának növelése iránt jellemzi társaságunkat. Termékeink és szolgáltatásaink struktúráját úgy alakítjuk, hogy a forgalomtechnika teljes területét felölelje az útburkolati jelek festésétől kezdődően a közúti jelzőtáblák gyártásán és kihelyezésén át a legkorszerűbb  LED-es forgalomtechnikai és egyéb biztonsági eszközök telepítéséig, új utakat mutatva a forgalombiztonság fejlődéséhez.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált vállalatirányítási és kereskedelmi rendszer

 • Mould Kft.

  „műanyagba öntjük elképzelését” partnereink teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a készáru kiszállításáig. ISO 9001:2001; ISO 14001:1997

 • Egyedi gépalkatrész gyártás.

  Rendszer / Feladat jellege: Gyártásirányítási rendszer

 • Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)

  A HB Westminster Befektetési és Vagyonkezelő Rt.-ből Milton Apartman Ingatlanforgalmazó-  és hasznosító Rt. A társaság 502,5 millió forint össznévértékű, 1 millió 5 ezer darab – korábban HB Westminster néven forgó – részvénye 1999 októbere óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén “B” szekciójában. A cég saját tőkéjének értéke 386,4 millió forint volt a félév végén. A társaság jogutód nélküli megszűnését határozta el a Milton Apartman Rt. A végelszámolás kezdő időpontjaként 2003. január 1. napját határozták meg.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság 2009-ben ünnepelte folyamatos működésének 60 éves évfordulóját. Az intézmény tevékenységében ötvöződik a tradíció, a szakszerűség és a tapasztalat a napjainkra jellemző tendenciák követésére való törekvéssel. E sajátos vitarendező fórum előtt mindenféle olyan, a gazdaság szerkezetét teljességgel tükröző ügy előfordul, amely az üzleti világ mindennapjaiban fellelhető. Napjainkban különösen sok a beruházási-építési, az ingatlan adásvételi, ingatlanfejlesztési, ingatlanbérleti szerződésekkel, a lízingszerződésekkel, a társasági szerződésekkel, a nemzetközi adásvételi és ügynöki szerződésekkel kapcsolatos jogvita. A Választottbíróság általában évi három-négyszáz ügyben hoz határozatot, ami jelzi, hogy fontos szerepet tölt be az üzleti jogviták eldöntésében. Ez az állandó választottbíróság jogosult Magyarországon nemzetközi ügyekben eljárni.

  Rendszer / Feladat jellege: Bírósági nyilvántartó rendszer

 • Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá 45-50 percen keresztül, hogy a tananyagot látva és hallva a memorizálási képességeik maximumát tudják elérni.

  A tananyagot az erre célra készített programmal oktatjuk le a hallgatónak. Az oldott tudatállapot fenntartását a program speciális mérőműszerekkel, illetve relaxációs hang effektekkel szabályozza.

  Rendszer / Feladat jellege: CRM rendszer

 • A SZEMÉLYES JOGI TANÁCSADÓ

  Irodánk célja partnereink biztonságos vállalkozása. Ennek érdekében közreműködünk a szerződéseik elkészítésében, képviseljük partnereinket peres és peren kívüli jogvitáikban. Külföldi partnereink révén segítséget nyújtunk ügyfeleink Magyarországon kívüli személyes és üzleti ügyeiben, vállalkozásaik beindításával, működtetésével, az üzletkötéssel járó jogi feladatok megoldásában, szervezésében.
  Mediációs (közvetítő) tevékenységünk célja ugyancsak a viták peren kívüli, a felek egyezségével történő lezárása. Dr. Nádas Gábor ügyvéd – hogy ne pereskedjen
  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 16. T.: 340 4150,
  nadas@nadas.eu, www.nadas.eu

  Rendszer / Feladat jellege: Ügyvédi nyilvántartó rendszer

 • Pannon GSM Rt.

  A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket is kínál, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint a nagy tudású okostelefonok. A mobilinternet legnagyobb előnye a szabadság élménye.  Szolgáltatásunk segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk.  A mobilkommunikációban egyre nagyobb szerepet töltenek be az ipari alkalmazások.

  Rendszer / Feladat jellege: Repeater egységek távoli elérésű konfigurációs programja

 • Pannontrans Kft.

  Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott szakembereink rutinja biztosít.

 • Rózsakert Lakásfenntartó Szövetkezet

  A Rózsakert Lakásfenntartó Szövetkezet, Budapest XXII. kerületében 755 albetét karbantartását, bérbeadását végzi. A Rózsakerti lakótelep energiafogyasztása jelentősen csökkent, 2006-2007-ban, a Panel Plusz Programnak köszönhetően, elkezdődött 602 lakás nyílászáróinak cseréje és az épületek hőszigetelése.

  Rendszer / Feladat jellege: Teljes körű ügyviteli rendszer

 • Park Könyvkiadó Kft.

  A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel is a piacon lehet maradni. A kilencvenes évek elejére a magánkiadók száma már meghaladta a százat, a Park – az eladott példányszámot tekintve – a hatodik helyen állt. Ma több száz kiadó közül benne van az első tíz-tizenkettőben.

  Rendszer / Feladat jellege: Készletkezelő és ügyviteli rendszer

 • Sara Lee Hungary Zrt.

  Douwe Egberts Coffee Systems divízió
  A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója, mely vezető pozíciót tölt be a magyar HORECA piacon. Speciális vendéglátóipari kávémárkája a Piazza d’Oro, mindemellett a Douwe Egberts kávémárkák, valamint a Pickwick teák teljes palettáját kínálja. Forgalmazza a Magyarországon egyedülállónak számító liquid kávét, Cafitesse márkanéven, ezenfelül jelentős részesedéssel rendelkezik az instant kávék és az italporok (vending) piacán is.

  Rendszer / Feladat jellege: Forecast adatfeldolgozó rendszer.

 • Siemens Spo. Zoo.

  Intelligens közlekedési rendszerek kivitelezése, karbantartása.

  Rendszer / Feladat jellege: Krakkói közlekedési rendszer szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában.

  A Siemens jelenleg több mint 2000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon három telephelyen. A Gizella úti központi telephely mellett két további helyszínen folytat termelőtevékenységet a Siemens.

  Rendszer / Feladat jellege: Budapesti jelzőlámpa hálózat szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • Simonyi Zsigmond Lakásfenntartó Szövetkezet

  A Simonyi Zsigmond Lakásfenntartó Szövetkezethez, a XIX. kerület 52 lépcsőházában, közel 5000 lakás tartozik. Ez több mint 12 500 lakót jelent. Épületek karbantartása, bérbeadása a feladatunk a Főváros XIX. kerületében. Az internetes felületek használatával a hibabejelentését elvégezheti egyszerűen, nem kell személyesen felkeresnie ügyfélszolgálatunkat. A hibabejelentés oldalon megírhatja problémáját és kollégáink intézkednek a probléma elhárítása érdekében. A közös költség menüben megtalálhatja ingatlana aktuális közös költségét, és megtalálja az ingatlan aktuális gondnokának a nevét is.

  Rendszer / Feladat jellege: Teljes körű ügyviteli rendszer

 • Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínál az energiatakarékos LED jelzőlámpáktól a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (tervezés, telepítés, üzemeltetés, projektvezetés).

  Rendszer / Feladat jellege: Budapesti jelzőlámpa hálózat szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

  US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte az érintett acélipari vállalatokat. A kft.-ben körülbelül egyharmad-kétharmad arányban tulajdonos a magyar és a szlovák alapító vállalat. Csak ezen a cégen keresztül érkezhet Magyarországra szlovákiai acéltermék, részben olyan, amilyet a Dunaferr nem gyárt.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Ultima Kereskedelmi Kft.

  Az ULTIMA Kereskedelmi Kft. számos ismert villamossági terméket, szerszámokat, karbantartó és vegyi anyagokat gyártó európai cég magyarországi képviseletét látja el. A cégeink termékei az elektromos kivitelezés valamint a javító karbantartás és gyártás számos – sokszor egymástól lényegesen eltérő – területén megtalálhatók, de egy fogalom mindegyik gyártó partnerünkre érvényes: a minőség és az innováció iránti elkötelezettség.

 • Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

  1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, illetve a minisztériumon belül az infrastrukturáért felelős szakállamtitkár felelős. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) – az Útgazdálkodási Koordinációs Igazgatóság jogutódja – mint költségvetési szerv, 2006. január 1-től kezeli központilag az Útpénztárban összesített pénzügyi forrást, amely az autópályák, valamint a 10 tonna feletti össztömegű járművek számára jogszabályban meghatározott útszakaszok igénybe vételének használati díjából, valamint az útfenntartásra és fejlesztésre elkülönített állami pénzalapokból áll.

  Rendszer / Feladat jellege: Útfenntartási és fejlesztési célelőirányzat nyilvántartó rendszer

 • VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezet

  A VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezethez a cím 18 lépcsőházában, 1 152 lakás tartozik. Ez több mint kétezer lakót jelent. Ma már közhely, hogy fent kell lenni az Interneten. Nagyon sok olyan adat, információ van, amit megosztani így lehet a leggyorsabban, legkönnyebben és legolcsóbban. Egy ilyen weboldal természetesen nem helyettesíti a hagyományos információs csatornákat, eszközöket, de egy új lehetőséget teremt. Éjjel-nappal rendelkezésre áll, egyszerűen és alacsony költséggel fenntartható. Innen senki nem tépi le a kirakott meghívót, tájékoztatót. 

 • Verarbeiten Pausits Kft.

  A Verarbeiten Pausits Termelõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A cég 1996. óta mûködik az 1989-ben alakult Pausits Ipari Vállalkozás jogutódjaként. Tevékenységeink:- acélszerkezet- és gépgyártás, gépi (CNC) forgácsolás;- épületszerkezetek, csarnokszerkezetek, gépvázak, könnyűszerkezetek egyedi és sorozatgyártása.

AS Solutions Kft.
AS Solutions Kft. WWW

Intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokkal biztonságos otthonokat, irodákat, munkahelyeket hozzunk létre, a lakossági, a kis- és középvállalati, és a nagyvállalati ügyfelek körében. Elsődlegesen a vagyontárgyak, ingatlanok, gépjárművek védelmében tudunk kiemelkedő megoldásokat[…]

ASAP Kft.
ASAP Kft.

Az ASAP Magyarország Kft. biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt, alapvetően nagyvállalati ügyfélkörben. Riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek és tűzjelző rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, és karbantartását, hibajavítását végzi,[…]

AXA Önkéntes Egészségpénztár
AXA Önkéntes Egészségpénztár WWW

Az AXA Egészségpénztár jelenleg Magyarország legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. Az Uniqa Egészségpénztárral történt egyesülést követően a piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Egészségpénztárunk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos[…]

Axelero Internet Szolgáltató Rt.
Axelero Internet Szolgáltató Rt.

Informatikai rendszerek fejlesztése.

Bakony Plastiroute Kft.
Bakony Plastiroute Kft. WWW

A Bakony Plastiroute Kft. 1991-ben ajkai székhellyel alakult meg az akkori Veszprém Megyei Közútkezelő Társaság forgalomtechnikai csoportjából. A megalakulást követően az addigi tevékenységi köröket tovább folytatva közúti burkolati jelek festését, közúti és reklámtáblák készítését[…]

BKK Közút Zrt.
BKK Közút Zrt.

Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt[…]

BKK Zrt.
BKK Zrt.

A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

Burger King – Fusion Befektetési Zrt.
Burger King – Fusion Befektetési Zrt.

A BURGER KING®-et 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket[…]

Concordia Szervezet- és Vezetésfejlesztési Kft.
Concordia Szervezet- és Vezetésfejlesztési Kft. WWW

A Concordia a legnagyobb múlttal rendelkező, szakmailag talán a legelismertebb cég a hazai szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztési tanácsadás és tréningek területén. Specialitásunk, hogy testreszabott, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk klienseinknek hosszú távú, partneri viszony[…]

Dr. Patyi ügyvédi iroda
Dr. Patyi ügyvédi iroda

Irodámat 2004. évben alapítottam meg, a kötelező joggyakorlati idő ügyvédjelöltként történő eltöltését követően. Irodám néhány nagyobb gazdasági társaság képviselete mellett kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek jogi képviseletét is ellátja. Az iroda vezetőjeként[…]

Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár WWW

A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb[…]

Elektrovill Zrt.
Elektrovill Zrt. WWW

Az Elektrovill ZRt. más szervezeti formák után – mint a VILLÉRT (Villamossági és Szerelési Cikkeket Értékesítő) Vállalat Leányvállalata – 1987-ben jött létre. 20 éve működő cég ma Magyarország meghatározó tűzvédelmi vállalkozása, mely külföldi tőke bevonása nélkül,[…]

ELCO Trade 2000 Kft.
ELCO Trade 2000 Kft. WWW

Tevékenységünk kezdetben a berendezésgyártásból indult, majd fokozatosan lépett át a generál kivitelezés és szerviz területére. A megvalósult rendszerek üzemeltetése, karbantartása életre hívta a szervízszolgáltatásunkat. Alvállalkozói és leányvállalati rendszerünk a tervezéstől[…]

EXTOR Elektronikai Kft
EXTOR Elektronikai Kft

Cégünk, 2000-ben alakult EXTOR Elektronikai Kft 100%-os magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalat, mely áramellátási feladatokkal, fő profilként szünetmentes áramellátó berendezések és rendszerek értékesítésével, szervizelésével és projekt kivitelezéssel foglalkozik. Fő partnerünk[…]

Eurasia Logistics Kft.
Eurasia Logistics Kft. WWW

Az Eurasia Logistics Kft. Japán legnagyobb kereskedelmi cégei közül – SOGOSHOSHA – az Itochu Corporation egyik leányvállalata, melyet 1992-ben Magyarországon alapítottak. A cég alapítása óta nyújt teljes körű logisztikai szolgáltatásokat főként Közép illetve Kelet-Európai[…]

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része)
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része) WWW

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros[…]

Grabarics Építőipari Kft.
Grabarics Építőipari Kft. WWW

A Grabarics Kft. 1993 óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként működik az építőipari kivitelezés piacán. A magyarországi építőipar meghatározó és dinamikusan fejlődő szereplőjeként az egész országra kiterjedően, továbbá Németországban és Ausztriában tevékenykedik. Magyarországon[…]

Jókai Lakásfenntartó Szövetkezet
Jókai Lakásfenntartó Szövetkezet

Budapest XVI. kerületében, 1975 óta működő, Jókai Lakásfenntartó Szövetkezet feladata gondoskodni a szövetkezeti épületek, lakások, közösségi helyiségek és épülettartozékok, üzlethelyiségek fenntartásáról (üzemeltetés, karbantartás, felújítás) rendeltetésszerű hasznosításáról.[…]

GlobalHR Partner Kft.
GlobalHR Partner Kft. WWW

A GlobalHR Partner az egész szervezetet átfogó és annak minden elemére hatással bíró humán folyamatok szakértője. Partner abban, hogy a szervezet humán erőforrása, azaz a munkatársak, megfelelő képességgel és tudással, fizikai és lelki egészséggel, motivációval, értékekkel és elköteleződéssel,[…]

Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet
Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet

A Hunyadi Lakásfenntartó Szövetkezet, Budapest XIX. kerületében 1471 saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadását, üzemeltetését végzi, ez több mint 3670 lakót jelent. Az ingatlanokkal kapcsolatos fenntartási munkákon és ügyviteli tevékenységen túl, a Hunyadi TV műsorainak szerkesztésén,[…]

ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft.
ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. WWW

Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi[…]

ING Magyarország Ingatlankezelő Kft.
ING Magyarország Ingatlankezelő Kft. WWW

Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.[…]

Kombi-Express Kft.
Kombi-Express Kft.

Tevékenységi körébe a belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás tartozik. Korszerű fuvareszközeink a jelenlegi legszigorúbb (Euro5) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.Műholdas nyomkövető rendszerünk segítségével pedig folyamatos információbázist[…]

Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.
Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.

A Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft. feladata a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadása, karbantartása, valamint döntések a lakbér mértékéről. Budapest Józsefvárosi önkormányzati lakásokkal kapcsolatos összes ügyintézés 2009. decembertől már nem[…]

Lehnaton Kft.
Lehnaton Kft.

A Lehnaton Kft. 2006-ban alakult, mint szállítmányozó cég. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás jelentős változásokat hozott és olyan üzleti kapcsolatok felépítésében segített , amelyek jelenleg is jelentős szerepet vállalnak a cég életében. Folyamatos fejlődéssel, szakmai rálátással,[…]

Lammers Trióda Motor Kft.
Lammers Trióda Motor Kft.

A Trióda Motor Kft az egyik legnagyobb villanymotor forgalmazó, kereskedő cég Magyarországon. Az elsődleges beszállítóinknál a legelsők vagyunk, mint kereskedők. Filozófiánk: Minőség – kedvező ár – raktárról. Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját,[…]

MediTeam Zrt.
MediTeam Zrt.

A Mediteam-et a legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatók között tartják számon. A foglalkozás-egészségügyi ellátás, járóbeteg szakrendelések, szűrővizsgálatok, egynapos sebészeti beavatkozások és védőoltások mellett még sok egyéb szolgáltatást nyújtunk pácienseink és partnereink[…]

Magyar Plastiroute Kft.
Magyar Plastiroute Kft. WWW

A Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. egész Európa közlekedésbiztonságában kiemelkedő szerepet betöltő AB Geveko (Göteborg, Svédország) cégcsoporthoz tartozó Plastiroute család tagja. Cégünk az 1990-es alapítás óta Magyarországon  a forgalomtechnika területén vezető vállalkozásává[…]

Mould Kft.
Mould Kft.

„műanyagba öntjük elképzelését” partnereink teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a készáru kiszállításáig. ISO 9001:2001; ISO 14001:1997

Metall-techno Fémmegmunkáló Kft.
Metall-techno Fémmegmunkáló Kft. WWW

Egyedi gépalkatrész gyártás.

Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)
Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)

A HB Westminster Befektetési és Vagyonkezelő Rt.-ből Milton Apartman Ingatlanforgalmazó-  és hasznosító Rt. A társaság 502,5 millió forint össznévértékű, 1 millió 5 ezer darab – korábban HB Westminster néven forgó – részvénye 1999 októbere óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén[…]

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság 2009-ben ünnepelte folyamatos működésének 60 éves évfordulóját. Az intézmény tevékenységében ötvöződik a tradíció, a szakszerűség és a tapasztalat a napjainkra jellemző tendenciák követésére[…]

NeoMemory Kft.
NeoMemory Kft. WWW

Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá[…]

NÁDAS Ügyvédi iroda
NÁDAS Ügyvédi iroda WWW

A SZEMÉLYES JOGI TANÁCSADÓ Irodánk célja partnereink biztonságos vállalkozása. Ennek érdekében közreműködünk a szerződéseik elkészítésében, képviseljük partnereinket peres és peren kívüli jogvitáikban. Külföldi partnereink révén segítséget nyújtunk ügyfeleink Magyarországon[…]

Pannon GSM Rt.
Pannon GSM Rt.

A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket[…]

Pannontrans Kft.
Pannontrans Kft.

Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott[…]

Rózsakert Lakásfenntartó Szövetkezet
Rózsakert Lakásfenntartó Szövetkezet

A Rózsakert Lakásfenntartó Szövetkezet, Budapest XXII. kerületében 755 albetét karbantartását, bérbeadását végzi. A Rózsakerti lakótelep energiafogyasztása jelentősen csökkent, 2006-2007-ban, a Panel Plusz Programnak köszönhetően, elkezdődött 602 lakás nyílászáróinak cseréje és[…]

Park Könyvkiadó Kft.
Park Könyvkiadó Kft.

A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel[…]

Sara Lee Hungary Zrt.
Sara Lee Hungary Zrt.

Douwe Egberts Coffee Systems divízió A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója,[…]

Siemens Spo. Zoo.
Siemens Spo. Zoo.

Intelligens közlekedési rendszerek kivitelezése, karbantartása.

Siemens Zrt.
Siemens Zrt. WWW

1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción[…]

Simonyi Zsigmond Lakásfenntartó Szövetkezet
Simonyi Zsigmond Lakásfenntartó Szövetkezet

A Simonyi Zsigmond Lakásfenntartó Szövetkezethez, a XIX. kerület 52 lépcsőházában, közel 5000 lakás tartozik. Ez több mint 12 500 lakót jelent. Épületek karbantartása, bérbeadása a feladatunk a Főváros XIX. kerületében. Az internetes felületek használatával a hibabejelentését elvégezheti[…]

Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.)
Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.) WWW

Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival[…]

U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.
U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte[…]

Ultima Kereskedelmi Kft.
Ultima Kereskedelmi Kft.

Az ULTIMA Kereskedelmi Kft. számos ismert villamossági terméket, szerszámokat, karbantartó és vegyi anyagokat gyártó európai cég magyarországi képviseletét látja el. A cégeink termékei az elektromos kivitelezés valamint a javító karbantartás és gyártás számos – sokszor egymástól[…]

Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság
Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter,[…]

VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezet
VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezet

A VIZAFOGÓ Lakásfenntartó Szövetkezethez a cím 18 lépcsőházában, 1 152 lakás tartozik. Ez több mint kétezer lakót jelent. Ma már közhely, hogy fent kell lenni az Interneten. Nagyon sok olyan adat, információ van, amit megosztani így lehet a leggyorsabban, legkönnyebben és legolcsóbban.[…]

Verarbeiten Pausits Kft.
Verarbeiten Pausits Kft.

A Verarbeiten Pausits Termelõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A cég 1996. óta mûködik az 1989-ben alakult Pausits Ipari Vállalkozás jogutódjaként. Tevékenységeink:- acélszerkezet- és gépgyártás, gépi (CNC) forgácsolás;- épületszerkezetek, csarnokszerkezetek, gépvázak, könnyűszerkezetek[…]