• Axelero Internet Szolgáltató Rt.

  Informatikai rendszerek fejlesztése.

  Rendszer / Feladat jellege: Informatikai rendszerek fejlesztése

 • A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb a belépés, átlépés és váltás tekintetében. Szolgáltatásait, úgy mint magánnyugdíjpénztár, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, illetve önsegélyező, életbiztosítási termékekkel kibővítve is kínálja. Akár vállalkozások, akár magánszemélyek is igénybe vehetik elemenként, de komplex csomagként is a rendelkezésükre állnak.

  Rendszer / Feladat jellege: Egészségügyi szűrések szervezését támogató ügyviteli és orvos-szakmai rendszer

 • Tevékenységünk kezdetben a berendezésgyártásból indult, majd fokozatosan lépett át a generál kivitelezés és szerviz területére. A megvalósult rendszerek üzemeltetése, karbantartása

  életre hívta a szervízszolgáltatásunkat. Alvállalkozói és leányvállalati rendszerünk a tervezéstől a nagy-, közép- és kisfeszültségű berendezések és hálózatok, valamint gyengeáramú rendszerek kivitelezéséig egyaránt jó hátteret biztosít az ELCO márkanév már megszokott minőségével fémjelezve. Küldetésünk, hogy Cégünk Közép- Kelet Európa meghatározó regionális villamos ipari vállalatává váljon.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros több mint 830.000 háztartásától, és mintegy 20.000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a települési szilárd hulladékot. Feladatunk Budapest több mint 25 millió négyzetméternyi szilárd burkolatú úthálózatának, közjárdáinak, közlépcsőinek takarítása, 73 aluljárójának (ebből 69 gyalogos), hidak, felüljárók, és egyéb mérnöki létesítmények tisztán tartása – a Fővárosi Önkormányzat megbízása alapján – télen-nyáron.

  Rendszer / Feladat jellege: Közútfenntartási Ágazati Igazgatóság integrált ügyviteli rendszere

 • Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi ingatlanokon, logisztikai parkon keresztül egészen a lakóprojektekig, hotelekig teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Az ingatlanfejlesztés mellett a hasznosítás és az üzemeltetés is szolgáltatási körünkbe tartozik.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.
  Egyedülálló üzemeltetési szervezet Az országos lefedettségünk gyors reakcióidőt tesz lehetővé, mely az üzemeltetési biztonság garanciája. Értéknövelő szolgáltatásainkkal a versenyképes vállalatokért dolgozunk, mert tudjuk, hogy minőségi környezetben a munka is hatékonyabb. Teljes- körű, testre szabott és komplex szolgáltatási megoldásainkkal növeljük vállalata érték.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.

  A Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft. feladata a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadása, karbantartása, valamint döntések a lakbér mértékéről. Budapest Józsefvárosi önkormányzati lakásokkal kapcsolatos összes ügyintézés 2009. decembertől már nem a Polgármesteri Hivatalban, hanem a Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft-nél történik. Bevezetésre került a költségelvű, és a piaci alapú bérbeadásnál – az óvadék fizetés intézménye, a felmondás, és a bérleti díjhátralék részletfizetésének az ügyek hatékonyabb kezelése. Új szabályokat alkalmaznak arra az esetre, ha a bérlő kezdeményezi a bérleti jogviszony pénzbeli térítés ellenében történő megszüntetését.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)

  A HB Westminster Befektetési és Vagyonkezelő Rt.-ből Milton Apartman Ingatlanforgalmazó-  és hasznosító Rt. A társaság 502,5 millió forint össznévértékű, 1 millió 5 ezer darab – korábban HB Westminster néven forgó – részvénye 1999 októbere óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén “B” szekciójában. A cég saját tőkéjének értéke 386,4 millió forint volt a félév végén. A társaság jogutód nélküli megszűnését határozta el a Milton Apartman Rt. A végelszámolás kezdő időpontjaként 2003. január 1. napját határozták meg.

  Rendszer / Feladat jellege: Dokumentum kezelő rendszer

 • Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá 45-50 percen keresztül, hogy a tananyagot látva és hallva a memorizálási képességeik maximumát tudják elérni.

  A tananyagot az erre célra készített programmal oktatjuk le a hallgatónak. Az oldott tudatállapot fenntartását a program speciális mérőműszerekkel, illetve relaxációs hang effektekkel szabályozza.

  Rendszer / Feladat jellege: CRM rendszer

 • Pannon GSM Rt.

  A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket is kínál, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint a nagy tudású okostelefonok. A mobilinternet legnagyobb előnye a szabadság élménye.  Szolgáltatásunk segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk.  A mobilkommunikációban egyre nagyobb szerepet töltenek be az ipari alkalmazások.

  Rendszer / Feladat jellege: Repeater egységek távoli elérésű konfigurációs programja

 • Pannontrans Kft.

  Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott szakembereink rutinja biztosít.

 • Park Könyvkiadó Kft.

  A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel is a piacon lehet maradni. A kilencvenes évek elejére a magánkiadók száma már meghaladta a százat, a Park – az eladott példányszámot tekintve – a hatodik helyen állt. Ma több száz kiadó közül benne van az első tíz-tizenkettőben.

  Rendszer / Feladat jellege: Készletkezelő és ügyviteli rendszer

 • Sara Lee Hungary Zrt.

  Douwe Egberts Coffee Systems divízió
  A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója, mely vezető pozíciót tölt be a magyar HORECA piacon. Speciális vendéglátóipari kávémárkája a Piazza d’Oro, mindemellett a Douwe Egberts kávémárkák, valamint a Pickwick teák teljes palettáját kínálja. Forgalmazza a Magyarországon egyedülállónak számító liquid kávét, Cafitesse márkanéven, ezenfelül jelentős részesedéssel rendelkezik az instant kávék és az italporok (vending) piacán is.

  Rendszer / Feladat jellege: Forecast adatfeldolgozó rendszer.

 • U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

  US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte az érintett acélipari vállalatokat. A kft.-ben körülbelül egyharmad-kétharmad arányban tulajdonos a magyar és a szlovák alapító vállalat. Csak ezen a cégen keresztül érkezhet Magyarországra szlovákiai acéltermék, részben olyan, amilyet a Dunaferr nem gyárt.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

  1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, illetve a minisztériumon belül az infrastrukturáért felelős szakállamtitkár felelős. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) – az Útgazdálkodási Koordinációs Igazgatóság jogutódja – mint költségvetési szerv, 2006. január 1-től kezeli központilag az Útpénztárban összesített pénzügyi forrást, amely az autópályák, valamint a 10 tonna feletti össztömegű járművek számára jogszabályban meghatározott útszakaszok igénybe vételének használati díjából, valamint az útfenntartásra és fejlesztésre elkülönített állami pénzalapokból áll.

  Rendszer / Feladat jellege: Útfenntartási és fejlesztési célelőirányzat nyilvántartó rendszer

Axelero Internet Szolgáltató Rt.
Axelero Internet Szolgáltató Rt.

Informatikai rendszerek fejlesztése.

Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár WWW

A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb[…]

ELCO Trade 2000 Kft.
ELCO Trade 2000 Kft. WWW

Tevékenységünk kezdetben a berendezésgyártásból indult, majd fokozatosan lépett át a generál kivitelezés és szerviz területére. A megvalósult rendszerek üzemeltetése, karbantartása életre hívta a szervízszolgáltatásunkat. Alvállalkozói és leányvállalati rendszerünk a tervezéstől[…]

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része)
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része) WWW

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros[…]

ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft.
ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. WWW

Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi[…]

ING Magyarország Ingatlankezelő Kft.
ING Magyarország Ingatlankezelő Kft. WWW

Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.[…]

Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.
Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft.

A Józsefvárosi Vagyonkezelő Kft. feladata a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadása, karbantartása, valamint döntések a lakbér mértékéről. Budapest Józsefvárosi önkormányzati lakásokkal kapcsolatos összes ügyintézés 2009. decembertől már nem[…]

Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)
Milton Apartman Rt. (régen: HB Westminster Rt.)

A HB Westminster Befektetési és Vagyonkezelő Rt.-ből Milton Apartman Ingatlanforgalmazó-  és hasznosító Rt. A társaság 502,5 millió forint össznévértékű, 1 millió 5 ezer darab – korábban HB Westminster néven forgó – részvénye 1999 októbere óta szerepel a Budapesti Értéktőzsdén[…]

NeoMemory Kft.
NeoMemory Kft. WWW

Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá[…]

Pannon GSM Rt.
Pannon GSM Rt.

A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket[…]

Pannontrans Kft.
Pannontrans Kft.

Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott[…]

Park Könyvkiadó Kft.
Park Könyvkiadó Kft.

A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel[…]

Sara Lee Hungary Zrt.
Sara Lee Hungary Zrt.

Douwe Egberts Coffee Systems divízió A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója,[…]

U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.
U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte[…]

Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság
Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter,[…]