• Az AXA Egészségpénztár jelenleg Magyarország legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. Az Uniqa Egészségpénztárral történt egyesülést követően a piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Egészségpénztárunk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos tagja kedvezményes vásárlást és egészségkártyás fizetési lehetőséget biztosít az egészségpénztári Tagok számára. Sikereinket elsősorban szerződött Partnereink kiemelt kezelésének, a Pénztár szolgáltatásainak igénybevételét könnyítő megoldásoknak és a biztos pénzügyi háttérnek köszönhetjük. Hosszú távon kívánunk hozzájárulni Pénztártagjaink egészségkultúrájának kialakításához, elősegítve ezzel az aktív életet és a produktívabb munkavégzést. 

  Rendszer / Feladat jellege: Egészségügyi szűrések szervezését támogató ügyviteli és orvos-szakmai rendszer

 • Axelero Internet Szolgáltató Rt.

  Informatikai rendszerek fejlesztése.

  Rendszer / Feladat jellege: Informatikai rendszerek fejlesztése

 • BKK Közút Zrt.

  Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt hibák, hiányosságok kijavítása döntő hányadban társaságunk saját kivitelezésében történik. A teljes fővárosi közúthálózat közúti jelzőtábláinak, útburkolati jeleinek, forgalomirányító berendezéseinek és egyéb forgalomtechnikai eszközeinek üzemeltetői feladatait szintén társaságunk látja el.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált ügyviteli rendszer a szakmai feladatok és az általános ügyvitel támogatására

 • BKK Zrt.

  A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

 • Burger King – Fusion Befektetési Zrt.

  A BURGER KING®-et 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket kínál vonzó és tiszta környezetben. 1957-ben vezették be a világhírű WHOPPER® szendvicset, amely hamar a cég vezető terméke lett és ma már naponta több, mint 1,6 millió db-ot adnak el belőle világszerte. A két ember lelkes elhatározásából született a terjeszkedés ötlete és 1967-re már 274 éttermet nyitottak.
  A magyarországi BURGER KING® éttermeket a Fusion Zrt. üzemelteti, a Burger King Corporation licence alapján.

  Rendszer / Feladat jellege: Oktatás menedzsment

 • A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb a belépés, átlépés és váltás tekintetében. Szolgáltatásait, úgy mint magánnyugdíjpénztár, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, illetve önsegélyező, életbiztosítási termékekkel kibővítve is kínálja. Akár vállalkozások, akár magánszemélyek is igénybe vehetik elemenként, de komplex csomagként is a rendelkezésükre állnak.

  Rendszer / Feladat jellege: Egészségügyi szűrések szervezését támogató ügyviteli és orvos-szakmai rendszer

 • A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros több mint 830.000 háztartásától, és mintegy 20.000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a települési szilárd hulladékot. Feladatunk Budapest több mint 25 millió négyzetméternyi szilárd burkolatú úthálózatának, közjárdáinak, közlépcsőinek takarítása, 73 aluljárójának (ebből 69 gyalogos), hidak, felüljárók, és egyéb mérnöki létesítmények tisztán tartása – a Fővárosi Önkormányzat megbízása alapján – télen-nyáron.

  Rendszer / Feladat jellege: Közútfenntartási Ágazati Igazgatóság integrált ügyviteli rendszere

 • Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi ingatlanokon, logisztikai parkon keresztül egészen a lakóprojektekig, hotelekig teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Az ingatlanfejlesztés mellett a hasznosítás és az üzemeltetés is szolgáltatási körünkbe tartozik.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.
  Egyedülálló üzemeltetési szervezet Az országos lefedettségünk gyors reakcióidőt tesz lehetővé, mely az üzemeltetési biztonság garanciája. Értéknövelő szolgáltatásainkkal a versenyképes vállalatokért dolgozunk, mert tudjuk, hogy minőségi környezetben a munka is hatékonyabb. Teljes- körű, testre szabott és komplex szolgáltatási megoldásainkkal növeljük vállalata érték.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Egyedi gépalkatrész gyártás.

  Rendszer / Feladat jellege: Gyártásirányítási rendszer

 • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság 2009-ben ünnepelte folyamatos működésének 60 éves évfordulóját. Az intézmény tevékenységében ötvöződik a tradíció, a szakszerűség és a tapasztalat a napjainkra jellemző tendenciák követésére való törekvéssel. E sajátos vitarendező fórum előtt mindenféle olyan, a gazdaság szerkezetét teljességgel tükröző ügy előfordul, amely az üzleti világ mindennapjaiban fellelhető. Napjainkban különösen sok a beruházási-építési, az ingatlan adásvételi, ingatlanfejlesztési, ingatlanbérleti szerződésekkel, a lízingszerződésekkel, a társasági szerződésekkel, a nemzetközi adásvételi és ügynöki szerződésekkel kapcsolatos jogvita. A Választottbíróság általában évi három-négyszáz ügyben hoz határozatot, ami jelzi, hogy fontos szerepet tölt be az üzleti jogviták eldöntésében. Ez az állandó választottbíróság jogosult Magyarországon nemzetközi ügyekben eljárni.

  Rendszer / Feladat jellege: Bírósági nyilvántartó rendszer

 • Pannon GSM Rt.

  A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket is kínál, amelyek között éppúgy megtalálhatók a legalapvetőbb igényeket kielégítő készülékek, mint a nagy tudású okostelefonok. A mobilinternet legnagyobb előnye a szabadság élménye.  Szolgáltatásunk segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhetőek a világhálón található információk.  A mobilkommunikációban egyre nagyobb szerepet töltenek be az ipari alkalmazások.

  Rendszer / Feladat jellege: Repeater egységek távoli elérésű konfigurációs programja

 • Park Könyvkiadó Kft.

  A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel is a piacon lehet maradni. A kilencvenes évek elejére a magánkiadók száma már meghaladta a százat, a Park – az eladott példányszámot tekintve – a hatodik helyen állt. Ma több száz kiadó közül benne van az első tíz-tizenkettőben.

  Rendszer / Feladat jellege: Készletkezelő és ügyviteli rendszer

 • Sara Lee Hungary Zrt.

  Douwe Egberts Coffee Systems divízió
  A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója, mely vezető pozíciót tölt be a magyar HORECA piacon. Speciális vendéglátóipari kávémárkája a Piazza d’Oro, mindemellett a Douwe Egberts kávémárkák, valamint a Pickwick teák teljes palettáját kínálja. Forgalmazza a Magyarországon egyedülállónak számító liquid kávét, Cafitesse márkanéven, ezenfelül jelentős részesedéssel rendelkezik az instant kávék és az italporok (vending) piacán is.

  Rendszer / Feladat jellege: Forecast adatfeldolgozó rendszer.

 • Siemens Spo. Zoo.

  Intelligens közlekedési rendszerek kivitelezése, karbantartása.

  Rendszer / Feladat jellege: Krakkói közlekedési rendszer szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában.

  A Siemens jelenleg több mint 2000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon három telephelyen. A Gizella úti központi telephely mellett két további helyszínen folytat termelőtevékenységet a Siemens.

  Rendszer / Feladat jellege: Budapesti jelzőlámpa hálózat szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínál az energiatakarékos LED jelzőlámpáktól a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (tervezés, telepítés, üzemeltetés, projektvezetés).

  Rendszer / Feladat jellege: Budapesti jelzőlámpa hálózat szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

  US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte az érintett acélipari vállalatokat. A kft.-ben körülbelül egyharmad-kétharmad arányban tulajdonos a magyar és a szlovák alapító vállalat. Csak ezen a cégen keresztül érkezhet Magyarországra szlovákiai acéltermék, részben olyan, amilyet a Dunaferr nem gyárt.

  Rendszer / Feladat jellege: Hálózat felügyelet

 • Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

  1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, illetve a minisztériumon belül az infrastrukturáért felelős szakállamtitkár felelős. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) – az Útgazdálkodási Koordinációs Igazgatóság jogutódja – mint költségvetési szerv, 2006. január 1-től kezeli központilag az Útpénztárban összesített pénzügyi forrást, amely az autópályák, valamint a 10 tonna feletti össztömegű járművek számára jogszabályban meghatározott útszakaszok igénybe vételének használati díjából, valamint az útfenntartásra és fejlesztésre elkülönített állami pénzalapokból áll.

  Rendszer / Feladat jellege: Útfenntartási és fejlesztési célelőirányzat nyilvántartó rendszer

AXA Önkéntes Egészségpénztár
AXA Önkéntes Egészségpénztár WWW

Az AXA Egészségpénztár jelenleg Magyarország legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. Az Uniqa Egészségpénztárral történt egyesülést követően a piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Egészségpénztárunk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos[…]

Axelero Internet Szolgáltató Rt.
Axelero Internet Szolgáltató Rt.

Informatikai rendszerek fejlesztése.

BKK Közút Zrt.
BKK Közút Zrt.

Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt[…]

BKK Zrt.
BKK Zrt.

A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

Burger King – Fusion Befektetési Zrt.
Burger King – Fusion Befektetési Zrt.

A BURGER KING®-et 1954-ben Floridában alapította meg közös vállalatként James McLamore és David Edgerton. Ez a két ember széleskörű ismeretekkel rendelkezett az étteremi üzletről és hitték, hogy szükség van egy gyorskiszolgáló étteremre, amely elérhető árakon minőségi ételeket[…]

Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár WWW

A Dimenzió Magánnyugdíjpénztár a több mint 60 milliárdos vagyonnal rendelkezik Dimenzió Biztosító Csoport tagja és bár nem annyira ismert, mint magán-, és önkéntes nyugdíjpénztár, de a portfóliós csomagjaik teljesítményét és a hozamok jövedelmezőségét tekintve egyre népszerűbb[…]

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része)
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (BVK Holding része) WWW

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Története már 118 éves múltra tekint vissza. Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros[…]

ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft.
ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. WWW

Az ING Magyarország Ingatlanfejlesztési Kft. – mint Közép-Kelet Európa jelentős ingatlanfejlesztő cégcsoportja- a hazai piac egyik vezető szereplője. Stratégiánk, hogy az ingatlanpiaci palettát a lehető legszélesebb módon lefedve az „A” kategóriás irodaházaktól a kiskereskedelmi[…]

ING Magyarország Ingatlankezelő Kft.
ING Magyarország Ingatlankezelő Kft. WWW

Magyarország piacvezető ingatlan-üzemeltetőjeként tudjuk, milyen nehéz átláthatóvá és gördülékennyé tenni egy ingatlan teljes körű működését. Üzemeltetési tapasztalatunk és szakértelmünk az Ön cégének is garantálja a hatékony és költségoptimalizált ingatlangazdálkodást.[…]

Metall-techno Fémmegmunkáló Kft.
Metall-techno Fémmegmunkáló Kft. WWW

Egyedi gépalkatrész gyártás.

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbíróság

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság 2009-ben ünnepelte folyamatos működésének 60 éves évfordulóját. Az intézmény tevékenységében ötvöződik a tradíció, a szakszerűség és a tapasztalat a napjainkra jellemző tendenciák követésére[…]

Pannon GSM Rt.
Pannon GSM Rt.

A Norway Telecommunications 1993-ban résztulajdonosként alakítja meg a Pannont Budapesten. A hangalapú mobilszolgáltatások területén a (Telenor Magyarország) minden ügyfele számára képes megfelelő megoldást biztosítani. Ezekhez a tarifacsomagokhoz, ajánlatokhoz rendszerint kedvezményes készülékeket[…]

Park Könyvkiadó Kft.
Park Könyvkiadó Kft.

A Park Kiadó nem sokkal 1988-as indulása után felhívta magára a figyelmet a hazai piacon ritkaságszámba menően szép, míves kiállítású kiadványaival. Színvonalát az elmúlt két évtizedben is meg tudta őrizni: arculata karakteres, tematikája igényes és sokszínű, bizonyítva, hogy értékkel[…]

Sara Lee Hungary Zrt.
Sara Lee Hungary Zrt.

Douwe Egberts Coffee Systems divízió A Sara Lee Hungary Kávé és Tea Kft. a magyarországi forróital piac vezető szereplője.Legismertebb márkái a Douwe Egberts Omnia, Karaván, Bona Vita kávé valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád.A cég kifejezetten vendéglátó piacra szakosodott divíziója,[…]

Siemens Spo. Zoo.
Siemens Spo. Zoo.

Intelligens közlekedési rendszerek kivitelezése, karbantartása.

Siemens Zrt.
Siemens Zrt. WWW

1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción[…]

Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.)
Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.) WWW

Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival[…]

U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.
U. S. Steel Kosice – Hungary Kft.

US Steel Kosice (USSK). A szlovákiai vasmű és US Steel Kosice acélipari vállalat  részeként az US Steel Kosice-Hungary Kft. 1996-ban azt követően jött létre, hogy az 1995-96-ben bevezetett, magyar acélpiacvédő intézkedések után a magyar kormány országok közötti önmérsékletre ösztönözte[…]

Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság
Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság

1996-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium alapította. A közúti közlekedés átfogó szakmai irányításáért – az országos közúthálózat üzemeltetéséért, fenntartásáért és fejlesztéséért – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter,[…]