• Intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokkal biztonságos otthonokat, irodákat, munkahelyeket hozzunk létre, a lakossági, a
  kis- és középvállalati, és a nagyvállalati ügyfelek körében. Elsődlegesen a vagyontárgyak, ingatlanok, gépjárművek védelmében tudunk kiemelkedő megoldásokat nyújtani, Őrzésvédelmi, Biztonságtechnikai és Távfelügyeleti üzletágunk közreműködésével.
  Cégünk elnevezése (Adequate Security Solutions) üzletpolitikánk alappillére. Minden esetben komplexen vizsgáljuk meg a vagyonvédelmi igényeket, problémákat, és Megfelelő biztonsági megoldásokat nyújtunk ügyfeleink részére. Optimális, költséghatékony, és ami a legfontosabb, az Ügyfelünk igényeinek teljes körűen megfelelő megoldásokat javaslunk.

  Rendszer / Feladat jellege: TREND integrált vállalatirányítási rendszer

 • ASAP Kft.

  Az ASAP Magyarország Kft. biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt, alapvetően nagyvállalati ügyfélkörben.
  Riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek és tűzjelző rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, és karbantartását, hibajavítását végzi, jellemzően Nyugat-Magyarország területén.

 • A Bakony Plastiroute Kft. 1991-ben ajkai székhellyel alakult meg az akkori Veszprém Megyei Közútkezelő Társaság forgalomtechnikai csoportjából. A megalakulást követően az addigi tevékenységi köröket tovább folytatva közúti burkolati jelek festését, közúti és reklámtáblák készítését és egyéb forgalomtechnikai és forgalom biztonsági munkák végzését vállalta a társaság. A bővítés során a forgalomtechnikai munkákon túl azokat kiegészítve mélyépítési munkákkal illetve utak, hidak, gyalog- és kerékpárutak tervezésével is foglalkozunk. Mára azonban a forgalomtechnika több magánvállalkozásnál is szerepet kapott, a bevásárló központok jelzésrendszerei, mélygarázsok forgalomszervezései, rendezvények forgalom korlátozásainak kiépítése mindennapos tevékenységekké váltak.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált vállalatirányítási és kereskedelmi rendszer

 • BKK Közút Zrt.

  Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt hibák, hiányosságok kijavítása döntő hányadban társaságunk saját kivitelezésében történik. A teljes fővárosi közúthálózat közúti jelzőtábláinak, útburkolati jeleinek, forgalomirányító berendezéseinek és egyéb forgalomtechnikai eszközeinek üzemeltetői feladatait szintén társaságunk látja el.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált ügyviteli rendszer a szakmai feladatok és az általános ügyvitel támogatására

 • BKK Zrt.

  A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

 • Az Elektrovill ZRt. más szervezeti formák után – mint a VILLÉRT (Villamossági és Szerelési Cikkeket Értékesítő) Vállalat Leányvállalata – 1987-ben jött létre. 20 éve működő cég ma Magyarország meghatározó tűzvédelmi vállalkozása, mely külföldi tőke bevonása nélkül, kizárólag saját erőből érte el eredményeit. Az Elektrovill működésének alapja a bevezetett és tanúsított (MERT-CERT Kft) – MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszer.
  Az Elektrovill tevékenysége két alapvető területre osztható egyrészt tűzjelző, automatikus tűzoltó és behatolás védelmi rendszerek megvalósítása fővállalkozásban, így tervezés, kivitelezés, karbantartás, másrészt tűzjelzés technikai berendezések forgalmazása telepítők, viszonteladók részére.

  Rendszer / Feladat jellege: Munkaszervezést támogató ügyviteli rendszer

 • Az Eurasia Logistics Kft. Japán legnagyobb kereskedelmi cégei közül – SOGOSHOSHA – az Itochu Corporation egyik leányvállalata, melyet 1992-ben Magyarországon alapítottak. A cég alapítása óta nyújt teljes körű logisztikai szolgáltatásokat főként Közép illetve Kelet-Európai partnereinek, úgymint nemzetközi árufuvarozás, vámkezelés, raktározás, stb.

  Különös erőssége a door-to-door szolgáltatás koordinálása Japánban, Kínában, Indiában, DK-Ázsiában és Európa országaiban.

  Rendszer / Feladat jellege: Csoportmunka támogató és nyilvántartó rendszer

 • Kombi-Express Kft.

  Tevékenységi körébe a belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás tartozik. Korszerű fuvareszközeink a jelenlegi legszigorúbb (Euro5) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.Műholdas nyomkövető rendszerünk segítségével pedig folyamatos információbázist nyújtunk ügyfeleink számára. A Kombi-Express Kft. célja, hogy korszerű gépjárműveivel és lelkes fiatal csapatával továbbra is gyorsan és pontosan végezze tevékenységét, hogy a meglévő és leendő partnerek továbbra is elégedettek legyenek szolgáltatásaival.

 • Lehnaton Kft.

  A Lehnaton Kft. 2006-ban alakult, mint szállítmányozó cég. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás jelentős változásokat hozott és olyan üzleti kapcsolatok felépítésében segített , amelyek jelenleg is jelentős szerepet vállalnak a cég életében.
  Folyamatos fejlődéssel, szakmai rálátással, rugalmas alkalmazkodással, és az előre egyeztetett adatok alapján magas színvonalú, gyors és biztonságos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

  Rendszer / Feladat jellege: TREND integrált vállalatirányítási rendszer; a fuvarozási folyamatokat támogató modulokkal kiegészítve.

 • Lammers Trióda Motor Kft.

  A Trióda Motor Kft az egyik legnagyobb villanymotor forgalmazó, kereskedő cég Magyarországon. Az elsődleges beszállítóinknál a legelsők vagyunk, mint kereskedők. Filozófiánk: Minőség – kedvező ár – raktárról. Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját, legyen az a villamos vagy gépész területen. Meghibásodás esetén szakszerűen segítünk a hiba megkeresésében és elhárításában.

 • MediTeam Zrt.

  A Mediteam-et a legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatók között tartják számon.
  A foglalkozás-egészségügyi ellátás, járóbeteg szakrendelések, szűrővizsgálatok, egynapos sebészeti beavatkozások és védőoltások mellett még sok egyéb szolgáltatást nyújtunk pácienseink és partnereink számára.

  Magánorvosi járóbeteg szakellátásunk központja – mely 11 rendelőben, 36 szakterületnek ad otthont – idén ünnepli fennállásának 10 évfordulóját.

  Rendszer / Feladat jellege: A SI-RO Zrt. alvállalkozójaként az integrált vállalatirányítási és orvos szakmai rendszer pénzügyi moduljainak elkészítése

 • A Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. egész Európa közlekedésbiztonságában kiemelkedő szerepet betöltő AB Geveko (Göteborg, Svédország) cégcsoporthoz tartozó Plastiroute család tagja. Cégünk az 1990-es alapítás óta Magyarországon  a forgalomtechnika területén vezető vállalkozásává fejlődött. Kiváló referenciák, innováció és elkötelezettség a közlekedésbiztonságának növelése iránt jellemzi társaságunkat. Termékeink és szolgáltatásaink struktúráját úgy alakítjuk, hogy a forgalomtechnika teljes területét felölelje az útburkolati jelek festésétől kezdődően a közúti jelzőtáblák gyártásán és kihelyezésén át a legkorszerűbb  LED-es forgalomtechnikai és egyéb biztonsági eszközök telepítéséig, új utakat mutatva a forgalombiztonság fejlődéséhez.

  Rendszer / Feladat jellege: Integrált vállalatirányítási és kereskedelmi rendszer

 • Mould Kft.

  „műanyagba öntjük elképzelését” partnereink teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a készáru kiszállításáig. ISO 9001:2001; ISO 14001:1997

 • Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá 45-50 percen keresztül, hogy a tananyagot látva és hallva a memorizálási képességeik maximumát tudják elérni.

  A tananyagot az erre célra készített programmal oktatjuk le a hallgatónak. Az oldott tudatállapot fenntartását a program speciális mérőműszerekkel, illetve relaxációs hang effektekkel szabályozza.

  Rendszer / Feladat jellege: CRM rendszer

 • Pannontrans Kft.

  Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott szakembereink rutinja biztosít.

 • Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival együttműködve piacvezető termékpalettát kínál az energiatakarékos LED jelzőlámpáktól a forgalomirányító berendezések, az adaptív forgalomirányítás, az autópálya és alagúti tájékoztató, a tömegközlekedést előnyben részesítő, és a legmodernebb közlekedés-telematikai szoftvermegoldások rendszerén keresztül számos szolgáltatásig (tervezés, telepítés, üzemeltetés, projektvezetés).

  Rendszer / Feladat jellege: Budapesti jelzőlámpa hálózat szerviztevékenységének ügyviteli rendszere

 • Verarbeiten Pausits Kft.

  A Verarbeiten Pausits Termelõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A cég 1996. óta mûködik az 1989-ben alakult Pausits Ipari Vállalkozás jogutódjaként. Tevékenységeink:- acélszerkezet- és gépgyártás, gépi (CNC) forgácsolás;- épületszerkezetek, csarnokszerkezetek, gépvázak, könnyűszerkezetek egyedi és sorozatgyártása.

AS Solutions Kft.
AS Solutions Kft. WWW

Intelligens és személyre szabott biztonsági megoldásokkal biztonságos otthonokat, irodákat, munkahelyeket hozzunk létre, a lakossági, a kis- és középvállalati, és a nagyvállalati ügyfelek körében. Elsődlegesen a vagyontárgyak, ingatlanok, gépjárművek védelmében tudunk kiemelkedő megoldásokat[…]

ASAP Kft.
ASAP Kft.

Az ASAP Magyarország Kft. biztonságtechnikai szolgáltatásokat nyújt, alapvetően nagyvállalati ügyfélkörben. Riasztó rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek és tűzjelző rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, és karbantartását, hibajavítását végzi,[…]

Bakony Plastiroute Kft.
Bakony Plastiroute Kft. WWW

A Bakony Plastiroute Kft. 1991-ben ajkai székhellyel alakult meg az akkori Veszprém Megyei Közútkezelő Társaság forgalomtechnikai csoportjából. A megalakulást követően az addigi tevékenységi köröket tovább folytatva közúti burkolati jelek festését, közúti és reklámtáblák készítését[…]

BKK Közút Zrt.
BKK Közút Zrt.

Közútfenntartási tevékenységünk a Főváros 1043 kilométer fő- és tömegközlekedési úthálózatára, a Duna-hidakra, a közúti alul- és felüljárókra, gyalogos aluljárókra és egyéb műtárgyakra terjed ki. Útellenőri Szolgálatunk rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát. A feltárt[…]

BKK Zrt.
BKK Zrt.

A Budapesti Közlekedési Központot (teljes nevén BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság) a Fővárosi Közgyűlés 2010. október 27-i döntésével hozta létre, a budapesti közlekedés új irányító szervezeteként.

Elektrovill Zrt.
Elektrovill Zrt. WWW

Az Elektrovill ZRt. más szervezeti formák után – mint a VILLÉRT (Villamossági és Szerelési Cikkeket Értékesítő) Vállalat Leányvállalata – 1987-ben jött létre. 20 éve működő cég ma Magyarország meghatározó tűzvédelmi vállalkozása, mely külföldi tőke bevonása nélkül,[…]

Eurasia Logistics Kft.
Eurasia Logistics Kft. WWW

Az Eurasia Logistics Kft. Japán legnagyobb kereskedelmi cégei közül – SOGOSHOSHA – az Itochu Corporation egyik leányvállalata, melyet 1992-ben Magyarországon alapítottak. A cég alapítása óta nyújt teljes körű logisztikai szolgáltatásokat főként Közép illetve Kelet-Európai[…]

Kombi-Express Kft.
Kombi-Express Kft.

Tevékenységi körébe a belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás tartozik. Korszerű fuvareszközeink a jelenlegi legszigorúbb (Euro5) európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek.Műholdas nyomkövető rendszerünk segítségével pedig folyamatos információbázist[…]

Lehnaton Kft.
Lehnaton Kft.

A Lehnaton Kft. 2006-ban alakult, mint szállítmányozó cég. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás jelentős változásokat hozott és olyan üzleti kapcsolatok felépítésében segített , amelyek jelenleg is jelentős szerepet vállalnak a cég életében. Folyamatos fejlődéssel, szakmai rálátással,[…]

Lammers Trióda Motor Kft.
Lammers Trióda Motor Kft.

A Trióda Motor Kft az egyik legnagyobb villanymotor forgalmazó, kereskedő cég Magyarországon. Az elsődleges beszállítóinknál a legelsők vagyunk, mint kereskedők. Filozófiánk: Minőség – kedvező ár – raktárról. Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját,[…]

MediTeam Zrt.
MediTeam Zrt.

A Mediteam-et a legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatók között tartják számon. A foglalkozás-egészségügyi ellátás, járóbeteg szakrendelések, szűrővizsgálatok, egynapos sebészeti beavatkozások és védőoltások mellett még sok egyéb szolgáltatást nyújtunk pácienseink és partnereink[…]

Magyar Plastiroute Kft.
Magyar Plastiroute Kft. WWW

A Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft. egész Európa közlekedésbiztonságában kiemelkedő szerepet betöltő AB Geveko (Göteborg, Svédország) cégcsoporthoz tartozó Plastiroute család tagja. Cégünk az 1990-es alapítás óta Magyarországon  a forgalomtechnika területén vezető vállalkozásává[…]

Mould Kft.
Mould Kft.

„műanyagba öntjük elképzelését” partnereink teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a készáru kiszállításáig. ISO 9001:2001; ISO 14001:1997

NeoMemory Kft.
NeoMemory Kft. WWW

Új nyelvoktatási módszert dolgoztunk ki, ami egyrészről lecsökkenti a nyelvtanulásra fordított időt, rugalmasan tud alkalmazkodni a tanulók időbeosztásához, és használható hosszútávú tudást ad minden hallgatónak. Tanulóinkat olyan oldott tudatállapot eléréséhez segítjük hozzá[…]

Pannontrans Kft.
Pannontrans Kft.

Dinamikusan fejlődő cégünk optimális megoldásokat kínál az áruszállítás és a költöztetés kihívásaira, tanácsadási divíziónk segít partnereinknek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében. Filozófiánk alapkövei a precíz munkavégzés, az egyedi igények kielégítése, melyet válogatott[…]

Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.)
Swarco Traffic Kft. (régen: Vilati-SBH Kft.) WWW

Két nagy múltú, szakmai körökben jól ismert és elismert forgalomtechnikai cég közös jogutódjaként jött létre a Swarco Traffic Hungária Kft. (STH Kft.). A Vilati-Signalbau Huber Kft. és a Swarco Signelit Zrt. szakmai múltját, tapasztalatait egyesítő STH Kft. A SWARCO további vállalataival[…]

Verarbeiten Pausits Kft.
Verarbeiten Pausits Kft.

A Verarbeiten Pausits Termelõ Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. A cég 1996. óta mûködik az 1989-ben alakult Pausits Ipari Vállalkozás jogutódjaként. Tevékenységeink:- acélszerkezet- és gépgyártás, gépi (CNC) forgácsolás;- épületszerkezetek, csarnokszerkezetek, gépvázak, könnyűszerkezetek[…]