Egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztések

Tapasztalataink szerint nincs olyan folyamat, amire ne lehetne jó szoftvert írni, azaz nincs olyan ügyfél igény, amit informatikailag ne lehetne kompromisszummentesen kielégíteni.

Nálunk a megrendelő mondhatja meg, milyen modulokra van szüksége és annak melyik funkciója, hogyan működjön. Ezzel egy cégre szabott integrált vállaltirányítási rendszert adunk megrendelőinknek, ami bármikor tovább fejleszthető és átalakítható. Ez a rendszer le tudja fedni a cég minden folyamatát, és követni tudja a folyamatok átalakulását, legyen szó ügyfélkezelésről, raktárkezelésről, a gyártás irányításáról vagy a beszerzés szervezéséről, egyszóval minden folyamatot az értékesítéstől a megrendelés teljesítésen keresztül a számlázásig és könyvelésig.

Nagy előnyünk, hogy programjaink maximálisan tudnak alkalmazkodni a megrendelőink folyamataihoz, miközben nem kell megfizetniük egy drága fejlesztő csapat több hónapi munkájának csillagászati költségét és nem kell attól sem tartani, hogy a végén mégsem úgy működik, mint kéne.

Egyaránt rendelkezünk tehát az egyedi fejlesztésű programok rugalmasságával és a „dobozos” szoftverek árelőnyével és megbízhatóságával.