Siemens Zrt.

2019.Feb.27

Siemens Zrt.

A Siemens Németország vezető elektrotechnikai cége. Magyarországon több, mint 130 éve, az első budapesti villamosvonal megépítésével kezdte meg hivatalosan tevékenységét. Azóta is meghatározó szerepet játszik az ország modernizációjában, azon belül is a digitalizáció, az automatizálás és a villamosítás területére fókuszálva. Minden hatodik amerikai város közlekedés-ellenőrző rendszerét Siemens technológia biztosítja – és ez Budapesten sincs másként.

 A TR-Softtal kapcsolatban álló Siemens Mobility Kft. és a SwarcoTraffic Kft. együtt felel a budapesti jelzőlámpás csomópontok karbantartási feladataiért. 2006-ban egy nagyszabású egyedi fejlesztésnek köszönhetően elkészült az a rendszer, mely a jelzőlámpák szervizelésével kapcsolatos feladatokat, és azokhoz kapcsolódó információkat gyűjti egybe. A javítási helyek, költségek, munkalapok és elszámolások kezelése, ezeknek az adatoknak a különböző résztvevő cégek közötti továbbítása folyamatos, a nap 24 órájában működőképes.

 Az aktív együttműködésnek hála a rendszer is folyamatos fejlődésben van. A felmerülő újabb fejlesztési igények (például határidőkre való emlékeztetéssel a fizetendő kötbérek mértékének csökkentése) folyamatos fejlődést biztosítanak.

 Külön érdekesség, hogy a rendszer megbízható működése miatt a lengyel Siemens Sp. z o.o. cég is érdeklődést mutatott a TR-Soft fejlesztése iránt.

Témák: , , , , ,

Kategória: