Küldetésünk

Rendszert faragunk üzleti folyamataiból

Értékeink

Fejlődés

Folyamatos fejlődésre törekszünk a működésben és ezen keresztül a termékek, szolgáltatások minőségében.

Együttműködés

Működésünk alapja a csapatmunka. Együtt dolgozunk, segítjük egymást az ügyfelekkel, munkatársakkal.

Megbízhatóság

Ügyfeleink, munkatársaink mindig számíthatnak ránk, bízhatnak bennünk, és ez kölcsönös.

Szívvel-lélekkel

Szívvel-lélekkel rendszereket alkotunk.

Pozitív hozzáállás

Nyitott, értelmes gondolkodású, tenni akaró emberekkel tartunk kapcsolatot.

Őszinteség

Őszinte, nyílt a kommunikációnk.

Csapatunk

Baracsi Ferenc

Ügyvezető, tulajdonos
Tel: +36 20 974 9817
Email: baracsifkukactrsponthu

Feri a beépített ügyfél.
Mindig előre gondolkodik, nagyratörő álmokat tervez. Figyelmét folyamatosan a szakmai és személyes fejlődésen tartja – legyen az akár a sajátja, akár a munkatársaié. Fontos számára az, hogy a cégnél jó légkör uralkodjon, az itt dolgozók élvezzék azt, amit épp csinálnak. Átfogó ismeretei vannak a cég határain innen és túl, ezért sok új ötlettel képes mozgásban tartani a kollégákat. Időnként az ügyfelek érdekeit még keményebben képviseli, mint maguk az ügyfelek, és gyakran ismételt mottója is sokat elárul lendületéről:
„Mindenki azt gondolta, hogy lehetetlen. Aztán jött egy hülye, aki ezt nem tudta. És megcsinálta.” Marcel Paul Pagnol

Pelsőczy Árpád

Operatív igazgató
Tel: +36 70 408 2897
Email: pelsoczy.arpadkukactrsponthu

Árpi vitathatatlanul a csapat legelegánsabb építőköve.
Álmából felkeltve, csukott szemmel is kinavigál bárkit a pénzügyi jogszabályok útvesztőjéből. Határozottsága több éves szakmai tapasztalatán és folyamatosan frissen tartott tudásán alapszik. A projektvezetéskor mindig szem előtt tartja az ügyfelek kimondott-kimondatlan igényeit, és hatékonyan tolmácsolja a projekt összes résztvevője számára, és ugyanazt a precíz, minőségi munkát várja el tőlük, mint amiben példát is mutat nekik.

Deák Attila

Fejlesztési vezető, tulajdonos
Tel: +36 20 383 2793
Email: adeakkukactrsponthu

Attila nemcsak minden kérdésre tudja a választ, de legalább két új kérdést is feltesz.
Mindent alaposan átgondol, odafigyel a legapróbb részletekre is. Csak akkor kezd bele egy fejlesztésbe, ha már átbeszélt minden lehetőséget akár az ügyféllel, akár a kollégákkal. Így a legtöbb problémát már azelőtt elhárítja, hogy egyáltalán előfordulhatnának. A projektek vezetése és a programok fejlesztése során is profi munkát végez. Bátran lehet alapozni az általa készített programokra.
„Felvetni egy jó problémát, kérdezni egy jó kérdést – már a munka felét jelenti.” Szent-Györgyi Albert

Eper László

Fejlesztési vezető, tulajdonos
Tel: +36 70 408 2897
Email: eperkukactrsponthu

Laci a programozás igazi mestere.
Munkája során mindig célorientált, és a célja nem más, mint a minőség. Mindig konkrét elképzelései vannak, gyökerénél ragadja meg a problémákat, és nem ismeri azt a szót, hogy megoldhatatlan. A gyártási folyamatok szakértője, a legösszetettebb folyamatokat is átlátja, fejben tartja, és mindezeket át is tudja adni másoknak. A fejlesztésen és projektvezetésen kívül mindig szán időt a kollégák továbbképzésére is.
„Az igazi mester nem nevel tanítványokat, hanem csak mestereket.” Robert Schumann

Baracsi Gábor

Pénzügyi vezető
Tel: +36 30 836 3040
Email: baracsigaborkukactrsponthu

Gábor egy igazi ezermester.
Ő a cég irodavezetője, pénzügyese, kertésze, karbantartója és még sorolhatnánk, mennyi szerepet tölt be. Az irodába látogató ügyfelek számára ő teremti meg a kellemes környezetet, neki köszönhetően áll rendelkezésre kávé, tea végtelen mennyiségben. Így teszi lehetővé, hogy a kollégái még több idejüket és figyelmüket szentelhessék az ügyfelekkel való munkára. A cég üde színfoltja, akiből csillapíthatatlanul árad a vidámság és jókedv.

Barcsik Tamás

Projektvezető
Tel: +36 20 985 9023
Email: barcsik.tamaskukactrsponthu

Tamás a gyártási folyamatok szakértője.
Mielőtt a TR-Softnál elkezdett volna projektvezetőként dolgozni, a gyártás területén szerzett vezetői tapasztalatokat. Éppen ezért rendkívül hitelesen és lelkesen foglalkozik a gyártásirányítási rendszerekkel. Akár egy hosszú folyamatot kell alaposan tesztelnie, akár ügyfelekkel egyeztet, mindig igyekszik a lehető legtöbb információt összegyűjteni, megérteni és átlátni a feladatát. Határozott, mindig tudja, hogy éppen mit akar, és egy percre sem áll meg – erre ösztönözve a kollégáit is.

Bauer Zsolt

Projektvezető
Tel: +36 70 408 2897
Email: bauer.zsoltkukactrsponthu

Zsolt bármikor kész fejest ugrani a feladatok tengerébe.
Mindig megköveteli a magas színvonalat – még saját magával szemben is, ezért munkája során mindig példamutató. Precíz, körültekintő, mindig a megoldásokra és az ügyfélélményre fókuszál. A tesztelések koronázatlan királya. Kitartóan és lelkesen keresi a buktatókat, majd átgondolt megoldási javaslatokat ad rájuk. Amikor csapatban vagy ügyfelekkel együtt dolgozik, mindig tudja, hogy pontosan kit mivel kell motiválni.

Berecz György

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: berecz.gyorgykukactrsponthu

Gyuri a központi Etalon rendszerünk üzemeltetője, és egyben az üzemeltetőink etalonja.
Szakmai tapasztalatának köszönhetően hatékonyan priorizálja a feladatokat és foglalkozik kiemelten a fontos tennivalókkal. Nem véletlenül van általában az ő keze ügyében az egyik irodai telefon. Odafigyel az ügyfelekre, együtt keresi meg velük a probléma megoldását és nem esik kétségbe akkor sem, ha gyorsan kell váltogatnia a figyelmét több rendszer között. Munkája során a fiatalos lendülete átragad a környezetére is. Szívén viseli a csapatát, így odafigyel arra is, hogy munkán kívüli tevékenységekben is együtt lehessenek a kollégái.

Bányász Attila

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: banyasz.attilakukactrsponthu

Attila a türelem mintapéldánya.
Bár Attila a legfrissebben érkezett munkatársunk, elég hamar második otthonaként kezdhetett el tekinteni a TR-Soft irodájára – hiszen szinte szó szerint a szomszédban lakik. Sok év szakmai tapasztalatot gyűjtött már a pénzügyi programok és a kreatív írás területén is, így gyorsan megtalálta a helyét köztünk. Most lehetősége nyílt arra, hogy eddig kiaknázatlan képességeit is kamatoztathassa – például egy projekt vezetése során.

Csillag Dávid

Fejlesztő
Tel: +36 70 408 2897
Email: csillag.davidkukactrsponthu

Dávid vérbeli programozó.
A fejlődés soha el nem fáradó motorja, aki mindig tud valami újat mutatni. Olyan egyedi megoldásokkal tud előrukkolni, amiket el se képzeltünk volna magunktól. Sokszor a saját maga szórakoztatására áll neki egy fejlesztésnek, mely rövid időn belül szerves részévé válik több rendszernek is. A kéréseket lefordítja a számítógépek nyelvére, és ha kell, akkor programot fejleszt, webes felületet rajzol, vagy éppen egy telefonos alkalmazást ráz ki a kisujjából.

Nagy Éva

Fejlesztő
Tel: +36 70 944 4359
Email: nagy.evakukactrsponthu

Évi igazi tündér, és a munkája nemcsak a programozás terén, de a konyhában is varázslatos.
Rendszeresen készít ínycsiklandozó falatokat a kollégái számára. Az igényessége és gondoskodása a szabadidején túl a munkája során is szembetűnő. A legszebb nyomtatási képek mind az ő keze munkáját dicsérik. Pontos és aprólékos munkájának számtalan háttérfolyamat és látványos riport lett már az eredménye. Fejlesztőként és üzemeltetőként is megnyugtató, ha ő lát neki a feladatnak.

Simon László

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: simon.laszlokukactrsponthu

Laci a cég legrégibb alkalmazottja, így üzemeltetőként és projektvezetőként is a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik.
Ennek a nagy tapasztalatnak hála gyakran vesz részt összetettebb folyamatok kialakításában. Átfogó tudásának köszönhetően a kollégák szakmai kérdéseire mindig választ tud adni, és a hozzá tartozó ügyfelek adatai mindig a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
A TR-Soft agilis működésének egyik meghatározó alakja, és ez a szellemiség teljesen áthatja a mindennapok során – képes mindent félredobni, ha megszólal a munkahelyi telefonja.

Szép Máté

Fejlesztő
Tel: +36 70 944 4359
Email: szep.matekukactrsponthu

Máté környezete olyan, mint a béke szigete a nyugalom tengerén.
Szívén viseli az általa üzemeltetett rendszerek működését, ezért minden munkáját körültekintő alapossággal végzi. Részleteiben is ismeri a hozzá tartozó cégek és programok működését, így kényelmesen hátra dőlve képes megválaszolni bármilyen neki feltett kérdést – legyen az akár egy összetett gyártási folyamat körülményes pontja, vagy egy Burger King szendvics elkészítésének lépése.
Mi sem bizonyítja jobban feltétlen bizalmunkat, hogy a mi belső rendszereink jelentős részét is ő tartja karban. Üzemeltetés, fejlesztés, rendszergazdai teendők? Még nem tudtunk kifogni rajta semmivel. Ha kap egy feladatot, biztosak lehetünk benne, hogy meg fogja oldani.

Életképek