Küldetésünk

Segítünk Ügyfeleinknek szervezetten, hatékonyan, hibamentesen, eredményesen működni.
Megismerjük Ügyfelünk legjobb működési módját (segítjük ezt ki is találni) és ezt a működési módot átültetjük a szoftverbe.

Értékeink

Tökéletesség

Tökéletességre törekszünk a működésben és ezen keresztül a termékek, szolgáltatások minőségében.

Csapatmunka

Működésünk alapja a csapatmunka. Együtt dolgozunk, segítjük egymást az ügyfelekkel, munkatársakkal.

Megbízhatóság

Ügyfeleink, Munkatársaink mindig számíthatnak ránk, bízhatnak bennünk, és ez kölcsönös.

Szívvel-lélekkel

Szívvel-lélekkel tesszük a dolgunkat.

Pozitív hozzáállás

Nyitott, értelmes gondolkodású, tenni akaró emberekkel tartunk kapcsolatot.

Csapatunk

Baracsi Ferenc

Ügyvezető, tulajdonos
Tel: +36 20 974 9817
Email: baracsif@trs.hu

Feri a beépített ügyfél.
Mindig előre gondolkodik, nagyratörő álmokat tervez. Figyelmét folyamatosan a szakmai és személyes fejlődésen tartja – legyen az akár a sajátja, akár a munkatársaié. Fontos számára az, hogy a cégnél jó légkör uralkodjon, az itt dolgozók élvezzék azt, amit épp csinálnak. Átfogó ismeretei vannak a cég határain innen és túl, ezért sok új ötlettel képes mozgásban tartani a kollégákat. Időnként az ügyfelek érdekeit még keményebben képviseli, mint maguk az ügyfelek, és gyakran ismételt mottója is sokat elárul lendületéről:
„Mindenki azt gondolta, hogy lehetetlen. Aztán jött egy hülye, aki ezt nem tudta. És megcsinálta.” Marcel Paul Pagnol

Deák Attila

Fejlesztési vezető, tulajdonos
Tel: +36 20 383 2793
Email: adeak@trs.hu

Attila nemcsak minden kérdésre tudja a választ, de legalább két új kérdést is feltesz.
Mindent alaposan átgondol, odafigyel a legapróbb részletekre is. Csak akkor kezd bele egy fejlesztésbe, ha már átbeszélt minden lehetőséget akár az ügyféllel, akár a kollégákkal. Így a legtöbb problémát már azelőtt elhárítja, hogy egyáltalán előfordulhatnának. A projektek vezetése és a programok fejlesztése során is profi munkát végez. Bátran lehet alapozni az általa készített programokra.
„Felvetni egy jó problémát, kérdezni egy jó kérdést – már a munka felét jelenti.” Szent-Györgyi Albert

Eper László

Fejlesztési vezető, tulajdonos
Tel: +36 70 408 2897
Email: eper@trs.hu

Laci a programozás igazi mestere.
Munkája során mindig célorientált, és a célja nem más, mint a minőség. Mindig konkrét elképzelései vannak, gyökerénél ragadja meg a problémákat, és nem ismeri azt a szót, hogy megoldhatatlan. A gyártási folyamatok szakértője, a legösszetettebb folyamatokat is átlátja, fejben tartja, és mindezeket át is tudja adni másoknak. A fejlesztésen és projektvezetésen kívül mindig szán időt a kollégák továbbképzésére is.
„Az igazi mester nem nevel tanítványokat, hanem csak mestereket.” Robert Schumann

Baracsi Gábor

Pénzügyi vezető
Tel: +36 30 836 3040
Email: baracsigabor@trs.hu

Gábor egy igazi ezermester.
Ő a cég irodavezetője, pénzügyese, kertésze, karbantartója és még sorolhatnánk, mennyi szerepet tölt be. Az irodába látogató ügyfelek számára ő teremti meg a kellemes környezetet, neki köszönhetően áll rendelkezésre kávé, tea végtelen mennyiségben. Így teszi lehetővé, hogy a kollégái még több idejüket és figyelmüket szentelhessék az ügyfelekkel való munkára. A cég üde színfoltja, akiből csillapíthatatlanul árad a vidámság és jókedv.

Balogh Dávid

Projektvezető, oktatási koordinátor
Tel: +36 30 505 0212
Email: balogh.david@trs.hu

Dávid a cég mindenese.
Ha kell, oktató videókat készít, projektet vezet, vagy éppen a felhasználók észrevételeit oldja meg. Nem torpan meg, lelkesen veti bele magát az új kihívásokba. Végtelen türelemmel, mindeközben vidám kedvességgel fordul az emberekhez. Szereti, ha minden rendben működik, ezért nagy hangsúlyt fektet a folyamatok automatizálására. Tudja, hogy a jó munkához idő kell, de hosszú távban gondolkozik: akár az oktatáson, akár egy új folyamat kialakításán dolgozik, a jövőbeli előnyök lebegnek a szeme előtt.

Bányász Attila

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: banyasz.attila@trs.hu

Attila a türelem mintapéldánya.

Bár Attila a legfrissebben érkezett munkatársunk, elég hamar második otthonaként kezdhetett el tekinteni a TR-Soft irodájára – hiszen szinte szó szerint a szomszédban lakik. Sok év szakmai tapasztalatot gyűjtött már a pénzügyi programok és a kreatív írás területén is, így gyorsan megtalálta a helyét köztünk. Most lehetősége nyílt arra, hogy eddig kiaknázatlan képességeit is kamatoztathassa – például egy projekt vezetése során.

Barcsik Tamás

PROJEKTVEZETŐ
Tel: +36 20 985 9023
Email: barcsik.tamas@trs.hu

Tamás a gyártási folyamatok szakértője.
Mielőtt a TR-Softnál elkezdett volna projektvezetőként dolgozni, a gyártás területén szerzett vezetői tapasztalatokat. Éppen ezért rendkívül hitelesen és lelkesen foglalkozik a gyártásirányítási rendszerekkel. Akár egy hosszú folyamatot kell alaposan tesztelnie, akár ügyfelekkel egyeztet, mindig igyekszik a lehető legtöbb információt összegyűjteni, megérteni és átlátni a feladatát. Határozott, mindig tudja, hogy éppen mit akar, és egy percre sem áll meg – erre ösztönözve a kollégáit is.

Bauer Zsolt

Projektvezető
Tel: +36 70 408 2897
Email: bauer.zsolt@trs.hu

Zsolt bármikor kész fejest ugrani a feladatok tengerébe.
Mindig megköveteli a magas színvonalat – még saját magával szemben is, ezért munkája során mindig példamutató. Precíz, körültekintő, mindig a megoldásokra és az ügyfélélményre fókuszál. A tesztelések koronázatlan királya. Kitartóan és lelkesen keresi a buktatókat, majd átgondolt megoldási javaslatokat ad rájuk. Amikor csapatban vagy ügyfelekkel együtt dolgozik, mindig tudja, hogy pontosan kit mivel kell motiválni.

Berecz György

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: berecz.gyorgy@trs.hu

Gyuri a központi Etalon rendszerünk üzemeltetője, és egyben az üzemeltetőink etalonja.
Szakmai tapasztalatának köszönhetően hatékonyan priorizálja a feladatokat és foglalkozik kiemelten a fontos tennivalókkal. Nem véletlenül van általában az ő keze ügyében az egyik irodai telefon. Odafigyel az ügyfelekre, együtt keresi meg velük a probléma megoldását és nem esik kétségbe akkor sem, ha gyorsan kell váltogatnia a figyelmét több rendszer között. Munkája során a fiatalos lendülete átragad a környezetére is. Szívén viseli a csapatát, így odafigyel arra is, hogy munkán kívüli tevékenységekben is együtt lehessenek a kollégái.

Csillag Dávid

Fejlesztő
Tel: +36 70 408 2897
Email: csillag.david@trs.hu

Dávid vérbeli programozó.
A fejlődés soha el nem fáradó motorja, aki mindig tud valami újat mutatni. Olyan egyedi megoldásokkal tud előrukkolni, amiket el se képzeltünk volna magunktól. Sokszor a saját maga szórakoztatására áll neki egy fejlesztésnek, mely rövid időn belül szerves részévé válik több rendszernek is. A kéréseket lefordítja a számítógépek nyelvére, és ha kell, akkor programot fejleszt, webes felületet rajzol, vagy éppen egy telefonos alkalmazást ráz ki a kisujjából.

Nagy Éva

Fejlesztő
Tel: +36 70 944 4359
Email: nagy.eva@trs.hu

Évi igazi tündér, és a munkája nemcsak a programozás terén, de a konyhában is varázslatos.
Rendszeresen készít ínycsiklandozó falatokat a kollégái számára. Az igényessége és gondoskodása a szabadidején túl a munkája során is szembetűnő. A legszebb nyomtatási képek mind az ő keze munkáját dicsérik. Pontos és aprólékos munkájának számtalan háttérfolyamat és látványos VIR lekérdezés lett már az eredménye. Fejlesztőként és üzemeltetőként is megnyugtató, ha ő lát neki a feladatnak.

Pelsőczy Árpád

PROJEKTVEZETŐ
Tel: +36 70 408 2897
Email: pelsoczy.arpad@trs.hu

Árpi vitathatatlanul a csapat legelegánsabb építőköve.
Álmából felkeltve, csukott szemmel is kinavigál bárkit a pénzügyi jogszabályok útvesztőjéből. Határozottsága több éves szakmai tapasztalatán és folyamatosan frissen tartott tudásán alapszik. A projektvezetéskor mindig szem előtt tartja az ügyfelek kimondott-kimondatlan igényeit, és hatékonyan tolmácsolja a projekt összes résztvevője számára, és ugyanazt a precíz, minőségi munkát várja el tőlük, mint amiben példát is mutat nekik.

Simon László

Projektvezető, rendszerüzemeltető
Tel: +36 70 408 2897
Email: simon.laszlo@trs.hu

Laci a cég legrégibb alkalmazottja, így üzemeltetőként és projektvezetőként is a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik.
Ennek a nagy tapasztalatnak hála gyakran vesz részt összetettebb folyamatok kialakításában. Átfogó tudásának köszönhetően a kollégák szakmai kérdéseire mindig választ tud adni, és a hozzá tartozó ügyfelek adatai mindig a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
A TR-Soft agilis működésének egyik meghatározó alakja, és ez a szellemiség teljesen áthatja a mindennapok során – képes mindent félredobni, ha megszólal a munkahelyi telefonja.

Szép Máté

Fejlesztő
Tel: +36 70 944 4359
Email: szep.mate@trs.hu

Máté környezete olyan, mint a béke szigete a nyugalom tengerén.
Szívén viseli az általa üzemeltetett rendszerek működését, ezért minden munkáját körültekintő alapossággal végzi. Részleteiben is ismeri a hozzá tartozó cégek és programok működését, így kényelmesen hátra dőlve képes megválaszolni bármilyen neki feltett kérdést – legyen az akár egy összetett gyártási folyamat körülményes pontja, vagy egy Burger King szendvics elkészítésének lépése.
Mi sem bizonyítja jobban feltétlen bizalmunkat, hogy a mi belső rendszereink jelentős részét is ő tartja karban. Üzemeltetés, fejlesztés, rendszergazdai teendők? Még nem tudtunk kifogni rajta semmivel. Ha kap egy feladatot, biztosak lehetünk benne, hogy meg fogja oldani.

Életképek