Ajánló – Megyek a Cash Flow Táborba!

2014.Jul.15

Sokan tudják, hogy fontosnak tartom a pénzügyi gondolkodás fejlesztését, és még fontosabbnak a gyerekek, fiatalok esetében. Ezért tartom nagyon jó kezdeményezésnek ezt a tábort, amelyre most szeretném felhívni minden szülő figyelmét.

Baracsi Ferenc


Felelős szülőként Ön is arra törekszik, hogy gyermeke minél sikeresebb legyen felnőtt élete során?

 

A Cash Flow Tábor olyan 11-15 éves gyermekek számára lett kitalálva, akik érdeklődést mutatnak a pénz és üzlet világával kapcsolatban. Lehetőségük nyílik a pénzügyekkel, a vállalkozói, befektetői szemléletmóddal alapszinten megismerkedni, és elsajátítani ezek működését már ilyen fiatal korban.

Sokan ismerik Robert T. Kiyosaki munkásságát, aki a „Gazdag papa, szegény papa” és a „CASHFLOW négyszög” mellett számos más, a pénzügyi intelligencia területén született bestseller írója. Részben az ő elvei és módszerei mentén alkottuk meg az egy hetes táboraink tematikáját és oktatási rendszerét. A programok során a gyerekek észrevétlenül sajátítják el mindazokat az apró trükköket, amelyek alkalmazásával később sikeressé válhatnak a pénzügyek terén.

Tudta, hogy azon szülők, akik sikeres vállalkozóként, befektetőként vagy éppen pénzügyi függetlenséget sikeresen megvalósított felnőttként élik életüket jólétben, már egészen kis korban elkezdik gyermeküket a saját módszerükkel felkészíteni a pénzügyileg sikeres életre?

Ismerős az a rendszer, miszerint az ellenőrzőben minden egyes  ötös 150 Ft, négyes 100 Ft, hármas -50 Ft, kettes -100 Ft, egyes -150 Ft értékkel bír, mint jutalmazási eszköz, és a szülő egyfajta egyenleget vezet erről? Higgye el, ennél sokkal többről van szó táborunkban! A részletekért kattintson a honlapunkra vezető linkre!

Az, hogy gyermekkorban megtanulja gyermekünk a pénzügyek helyes kezelését, meghatározóan fontos a későbbi élete során. Számos kutatás szerint a legfogékonyabb kor a 11-15 éves kor ezen alapismeretek elsajátítására!

Azoknak a TR-Soft partnereknek, akik a 72 órán belül jelentkeznek a Cash Flow Táborba, egy 10.000 Ft értékű kedvezmény kuponnal jutalmazzuk gyorsaságát!

Kuponkód: TRSOFT

Jelentkezni itt lehet.

Ha kérdése merül fel a részletekkel kapcsolatban, az ugyfelszolgalat@cashflowtabor.hu címen, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon a +36 (70) 315-8880-as telefonszámon érdeklődhet.

Amennyiben érdekelnek azon hasznos tippek, amelyek a hétköznapokban is használhatóak a pénz sikeres kezelése szempontjából (nemcsak gyermekeknek szól!), iratkozz fel hírlevelünkre itt! Garantáltan alkalmazható tippeket és módszereket fogsz kapni pénzügyeidhez!

Most nyerhet is!
Hírlevél feliratkozóink között kisorsolunk egy iPad-et! Ne hagyja ki! Részletek itt!

Sőt! Akik feliratkoznak és tovább ajánlják ismerőseiknek a tábort mint lehetőséget, cserébe értékes ajándékokat kaphatnak (akár 10.000 Ft értékben jelentkezőnként). Részletek itt!

Likeolj minket, hogy értesülj a legfrissebb hírekről, nyereményjátékokról, turnusokról és beszámolókról a Táborainkkal kapcsolatban!

 

Tisztelettel és barátsággal,

Cash Flow Tábor csapata

Email: ugyfelszolgalat@cashflowtabor.hu

Telefon: +36 (70) 315-8880

www.cashflowtabor.hu

Témák:

Kategória: